Win een SOLID BRUSH t.w.v. €99,00!

Doe mee en maak kans!

Zie jij je mond als de spiegel van jouw gezondheid, en streef jij daarom naar een optimale mondhygiëne? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Elegance mag namelijk een SOLID BRUSH tandenborstel weggeven ter waarde van €99,00!

SOLID BRUSH

Bij SOLID staat mondgezondheid centraal. Door gezond leven voel je je goed, zo stellen oprichtsters Lisette Rademakers en Jessica Kinsbergen. Zo vonden zij dat het goed verzorgen van je mond eenvoudiger en een stuk toegankelijker zou moeten zijn. Vanuit hun expertise hebben ze bestaande tandenborstels onder de loep genomen. Deze bleken niet te voldoen, daarom hebben ze een eigen tandenborstel ontwikkeld: de SOLID BRUSH.

Deze tandenborstel helpt gebruikers om hun mondgezondheid te optimaliseren door ‘sonisch’ te poetsen. De tandenborstel is zo ontwikkeld dat ‘ie lang meegaat door de krachtige batterij. Daarnaast heeft de SOLID BRUSH zes verschillende, specifieke standen.

solid brush

Win, win, win!

Ben jij dus nog op zoek naar een goedwerkende tandenborstel waarmee je goed voor je mondgezondheid zorgt en ook nog eens een prachtig design heeft? Doe dan mee en maak kans op de SOLID BRUSH.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 27 december 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.