LABAREAU Skincare viert grote mijlpaal met eerste winkel buiten Nederland

"De opening van onze allereerste winkel buiten Nederland is een buitengewoon moment voor LABAREAU", aldus Lindsay van der Looij, founder van LABAREAU.

Het Nederlandse merk in luxe skincare, LABAREAU, viert een grote mijlpaal met de lancering van haar allereerste verkooppunt buiten Nederland. De verfijnde skincare-producten zijn vanaf heden ook te koop bij de meest luxueuze parfumerie op Ibiza, Papaduk.

Reputatie

LABAEAU heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Zo zijn ze de pionier in hoogwaardige, luxe en doelgerichte skincare.

En deze goede reputatie heeft zich internationaal uitgebreid. Het luxe skincaremerk is namelijk vanaf heden verkrijgbaar in Papaduk, Ibiza!

Opening

“De opening van onze allereerste winkel buiten Nederland is een buitengewoon moment voor LABAREAU”, aldus Lindsay van der Looij, founder van LABAREAU. “We zijn enthousiast om onze toewijding aan luxury, science-based skincare te delen met de klanten van Papaduk op het prachtige eiland Ibiza.”

Papaduk, Ibiza
Papaduk, Ibiza
Papaduk, Ibiza
Papaduk, Ibiza

Uitgebreide collectie

Bezoekers van de luxueuze parfumerie op Ibiza, kunnen vanaf nu genieten van de uitgebreide collectie van LABAEAU, die alles omvat. Denk bijvoorbeeld aan hydraterende reinigers tot plumping crèmes en collageenserums voor glowing skin. De producten zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de huid te verbeteren.

Met deze geweldige samenwerking nodigen LABAREAU en Papaduk alle skincare-fanaten en liefhebbers uit om kennis te maken met de innovatieve wereld van LABAREAU in de exclusieve omgeving van Papaduk op Ibiza.

Beeld: LABAREAU

Laatste nieuws