Win: de Audrey in Ruby Classic Leather-tas van O My Bag t.w.v. €249!

Doe mee en maak kans!

Ben jij nog op zoek naar de ultieme it bag van het moment? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Elegance mag namelijk mooie de mooie Audrey in Ruby Classic Leather-tas van O My Bag weggeven ter waarde van € 249!

O My Bag

O My Bag Amsterdam is een duurzaam tassenmerk dat wordt geleid door vrouwen en heeft als missie om prachtige tassen te maken die zowel eerlijk zijn gemaakt als milieuvriendelijk. Wat een geweldige manier om jezelf of je geliefde op tijd te verwennen voor de feestdagen! Audrey in Ruby Classic Leather is de “it”-tas die je zoekt. Het strakke en minimalistische ontwerp werkt goed ongeacht het seizoen of je outfit, en de functionaliteit maakt het een perfecte alledaagse tas. De prachtige robijnrode kleur van Audrey is een kers op de taart van je garderobe.

winactie
Audrey in Ruby Classic Leather-bag

Win, win, win!

Ben jij dus nog op zoek naar een prachtige tas waar jij elke outfit mee afstyled? Doe dan mee en maak kans op deze it girl tas van het moment!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 19 december 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

 

 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.