Jennifer Lawrence maakt korte metten met geruchten over plastische chirurgie

Haar sleutel tot een jeugdige look? Make-up.

Actrice Jennifer Lawrence ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. De 33-jarige lijkt maar niet ouder te worden. En waar sommigen denken dat ze gewoonweg ‘goede genen’ heeft, denken heel wat anderen dat de actrice wat aan zichzelf heeft laten doen. Maar daar maakte Jennifer recent korte metten mee.

Make-up is the key

In een gesprek met make-up goeroe Kylie Jenner herself, legt de actrice uit dat ze haar jeugdige look te danken heeft aan haar visagist. Jennifer vertelt dat hij degene is die haar ‘nieuwe gelaatstrekken’ omlijnt. “Ik denk ook dat het ongelooflijk is wat make-up kan doen, want ik werk met Hung Vanngo (visagist, red,), die een pro is in lipcontouren. Ik noem hem een plastisch chirurg, want sinds ik met hem werk is iedereen ervan overtuigd dat ik iets aan mijn ogen heb laten doen.”

Plastische chirurgie

Kylie heeft recent toegegeven dat ze haar borsten heeft laten doen toen ze negentien was. Daarnaast is het voor niemand onbekend dat de Jenner-telg lipfillers heeft laten doen. Dat zij degene is die precies weet hoe iemand eruitziet na een ingreep, is dus een ding wat zeker is. Zo verzekerde ze Jennifer dan ook dat het ‘er niet zo uitziet’ dat ze plastische chirurgie heeft gedaan.

Babyvet is weg

De twee namen ook een aantal foto’s onder de loep door de jaren heen, waarop Jennifer het volgende zei: “Ik begon met acteren op mijn negentiende, dus ik heb voor-en-na foto’s van mijn negentiende tot mijn dertigste. En dan heb ik zoiets van: ik verloor babyvet in mijn gezicht en ik veranderde omdat ik ouder ben geworden.” True that!

Bron: Glamour | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws