Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

Another-label

Bij Another-Label draait het allemaal om nieuwsgierige energie. Daarom moedigen zij mensen aan om laagdrempelige, onderscheidende en duurzame stijlkeuze te maken. En met hun Pre-Spring ’24 collectie voor het naderende voorjaar zit je helemaal goed. Ontdek de levendige kleuren, vrolijke prints en frisse stijlen, om iedere garderobe een vleugje lente te geven.

ByJacky

ByJacky heeft hun Italiaanse ‘The Iconic City Signature Jewellery’ sieradencollectie gelanceerd. De collectie bestaat uit handgemaakte ringen, armbanden en oorbellen. Stuk voor stuk belichaamt de collectie de liefde voor de Italiaanse kunst en cultuur. The Iconic City Signature Jewellery belooft een opvallende toevoeging aan iedere juwelencollectie te zijn, als uiting van stijl en klasse. Deze exclusieve creatie spreekt de liefhebber van unieke, hoogwaardige juwelen die een verfijnde smaak hebben en liefde voor Italiaanse kunst en cultuur delen, zeker aan.

Zeeman #basicz

Zeeman heeft recent een gloednieuwe collectie van hun #basicz lijn uitgebracht. De unisex collectie is er in allerlei nieuwe kleuren en bevat ook nog eens items die we niet eerder hebben gezien. De collectie bestaat onder anderen uit sweaters, joggingbroeken, hoodies en t-shirts. Ook is de fit deze collectie anders, zo heeft de Zeeman dit keer gekozen voor een ‘loose fit’, waardoor truien, sweaters en pants allemaal net iets ruimer dan normaal vallen.

De collectie is – net als vorige collecties – ook in een ongeverfde kleur verkrijgbaar. Op deze manier is er bespaard op energie en water. Daarnaast is er geen gebruik gemaakt van chemische middelen. En dat is zuinig, net als Zeeman!

Pop-up store Oh My Bag

Oh My Bag organiseert aankomend weekend een magische pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam. De pop-up store staat volledig in het teken van gepersonaliseerde items, waarbij bezoekers een limited-time ervaring wordt beloofd. Consumenten kunnen een item laten personaliseren om zo hun unieke stijl te weerspiegelen of juist om een festive geschenk extra speciaal te maken. Terwijl de collecties verkend worden, wacht er ook nog een verrassing op diegenen die hun volgende Oh My Bag tas kopen.

De pop-up store van Oh My Bag is te bezoeken van 1 tot en met 3 december 2023 in de Bijenkorf Amsterdam op de afdeling lederwaren. 

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws