Win: maak kans op de Dreamy Dress van Studio AMAYA t.w.v. €84,95

Doe mee en maak kans!

Ben jij nog steeds op zoek naar een leuke partyoutfit voor de feestdagen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Elegance mag namelijk de Dreamy Dress van Studio AMAYA weggeven ter waarde van €84,95!

Studio AMAYA

Studio AMAYA is een modelabel met unieke stukken die klaar zijn om deel uit te maken van je levenslange garderobe. Elk jaar brengen ze zes prachtige collecties uit en proberen ze traditionele seizoensgebonden kleding te matchen met mode die je het hele jaar door kunt dragen. “Voor mensen die net iets anders zoeken en risico’s durven te nemen”, aldus Studio AMAYA.

Dreamy Dress

Deze prachtige Dreamy Dress is dan ook perfect voor de feestdagen. Het gouden jurkje bevat een ritssluiting aan de achterkant, shoulder pads en heeft een elastieken waist zodat hij lekker rekbaar is.

Dreamy Dress – Studio Amaya €84,95

Win, win, win

Zoek jij nog een feestjurkje, zoek dan niet verder! Doe mee en maak kans op deze prachtige Dreamy Dress van Studio AMAYA.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 12 december 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.