Win: maak kans op de Partydress van Amaya Amsterdam t.w.v. €209,95

Doe mee en maak kans!

Wil jij tijdens de feestdagen stralen in een te gekke outfit? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Elegance mag namelijk een prachtige feestjurk van Amaya Amsterdam weggeven ter waarde van €209,95!

Amaya Amsterdam

Bij Amaya Amsterdam draait het allemaal om het gevoel van groot plezier en geluk tijdens het dragen van een mooie outfit. De stukken uit de collecties zijn gemaakt van superieure stoffen in Italië, waar ze nauwkeurig samenwerken met hun Italiaanse leveranciers om de allerbeste stukken te creëren waar je jaar na jaar van kunt genieten.

“We maken stijlvolle stukken van hoge kwaliteit om vrouwen er op hun best uit te laten zien en zich goed te laten voelen. Voor de levendige en sterke vrouw die haar eigen weg baant en haar eigen regels maakt”, aldus Amaya Amsterdam.

Partydress

Deze prachtige Partydress van Amaya Amsterdam is daarom ook een echte eyecatcher. Het velvet jurkje met zilveren pailletten is helemaal gemaakt voor de feestdagen. Het jurkje valt strak en heeft een klein ballon mouw effect. Superleuk te stylen met hoge zwarte boots waardoor jij helemaal ready bent voor de kerst.

Amaya Amsterdam Partydress t.w.v. €209,95

P.S: Hou je niet van strak? Dan adviseren wij een maatje groter!

Win, win, win!

Ben jij dus nog op zoek naar een feestoutfit waar jij de kerstdagen mee wilt inluiden? Doe dan mee en maak kans op deze prachtige jurk!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 5 december 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.