Déze blush is favoriet bij Máxima en Meghan Markle

Dat is nog eens een royalty approved blush.

Wat zouden we graag een kijkje nemen in het make-uptasje van de royal ladies. Wat smeren zij zoal op hun gezicht? Nou, in ieder geval één blush lijkt razend populair te zijn onder de royals. Zowel Máxima als Meghan Markle hebben het make-upproduct in hun beautycase liggen.

Royal blos

Een royal-waardige blos op de wangen? Máx als Meg schijnen voor dezelfde blush te kiezen wanneer ze hun wangen extra kleur willen geven. Volgens Harper’s Bazaar zijn beide dames dol op de blush van Nars Cosmetics, en dan om specifiek te zijn de variant met de (niet zo koninklijke) naam ‘Orgasm’. Meghan Markle vertelde er voor haar hertoginnenbestaan al over in een interview met Beauty Banter. “Het zorgt voor een geweldige gloed op mijn gezicht. Ik gebruik het voor de camera, maar ook op een normale dag. Het geeft je een geweldige glow van binnenuit.”

Perzikkleur met een prijskaartje

De perzikkleurige blush in poedervorm koop je in Nederland onder andere bij De Bijenkorf voor zo’n 37 euro. Geen koopje dus, maar voor koninklijke begrippen valt het nog mee. Zo heeft de hertogin van Sussex ook weleens verklapt dat ze graag een wimperconditioner à 85 euro gebruikt en schijnt koningin Máxima dol te zijn op het exclusieve parfum Amourage, waarvan een imitatie al voor meer dan 300 euro over de toonbank gaat!

Máxima en Meghan

Volgens make-upartist Michelle Stern delen koningin Máxima en Meghan Markle nog een beautygeheim, zo deelde ze enige tijd terug met Amsterdam Stijl. “Koningin Máxima gebruikt al jaren Biotulin, een botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een puur organische gel.” Andere beroemde fans van dit natuurlijke middel zijn er genoeg. Naast Máxima zouden ook Meghan Markle, prinses Kate, Michelle Obama en Madonna het gelletje gebruiken om een paar jaren van hun leeftijd af te snoepen.

Bron: Beau Monde, Harper’s Bazaar, Shownieuws | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.