Dit is het favoriete skincare product van Jane Fonda

Het geheim van Janes jeugdige uitstraling.

Hoewel ze inmiddels al lang en breed over de tachtig is, ziet Jane Fonda er nog altijd prachtig uit. Haar geheim? Naast een plastisch chirurgische ingreep hier en daar (zoals ze zelf toegaf), één specifiek skincare product.

Indrukwekkend CV

Jane Fonda heeft in haar lange carrière als actrice een behoorlijk indrukwekkend CV opgebouwd. Zo speelde ze in films als Barbarella en Monster-in-Law en was ze te zien in de Netflix-serie Grace and Frankie. En ze mag dan al 85 jaar zijn, klaar met acteren is ze nog lang niet. Ook dit jaar speelt Jane in verschillende films. Wat ons opvalt? Dat ze niet ouder lijkt te worden.

Favoriete moisturizer

Jane Fonda zou haar jeugdige uitstraling te danken hebben aan één specifiek skincare product: de Age Perfect Rosy Tone Moisturizer van L’Oreál Paris. De moisturizer is speciaal ontworpen om de rijpe huid te voeden, hydrateren en verbeteren. De exfoliant in de crème zorgt ervoor dat oude, dode huidcellen worden verwijderd om plaats te maken voor een helderdere, frissere teint. Dankzij een subtiele roze tint zorgt de moisturizer voor een gezond kleurtje.

Plastische chirurgie

Nu moeten we natuurlijk niet meteen verwachten dat we er op Janes leeftijd er net als zij uitzien. De actrice heeft immers geen geheim van gemaakt dat ze hier en daar wat aan zichzelf heeft laten sleutelen – al heeft ze daar inmiddels behoorlijk spijt van. “Ik zou willen dat ik vrede had gehad met het ouder worden van mijn gezicht. Het is balen dat dat niet is gelukt”, vertelde ze eerder dit jaar in de Amerikaanse podcast Wiser Than Me.

Bron: InStyle, Elegance archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws