Win: maak kans op een pocketboek van klikkie

Doe mee en maak kans!

Je mooiste herinneringen blijven vaak op je telefoon staan, zonder dat je daar echt bij stilstaat. Zonde, want het kan veel leuker bewaard worden. Goed nieuws: Elegance mag een pocketboek van fotoboeken merk klikkie weggeven!

klikkie

Dankzij fotoboeken merk klikkie is het heel eenvoudig om memorabele momenten te herbeleven. Het enige wat je hoeft te doen is elke maand je mooiste herinneringen te selecteren en deze te uploaden naar je klikkie-profiel. De experts zorgen ervoor dat jouw foto’s volgens de hoogst mogelijke normen worden afgedrukt en je het fotoboekje op de mat krijgt.

Of je nu foto’s van een mooie vakantie kiest, of een verzamelalbum met de leukste foto’s van je vrienden of familie cadeau wil geven: je bent altijd verzekerd van een stijlvol fotoboek. Dankzij het designteam kun je kiezen uit 24 prachtige lay-outs, die perfect zijn voor op tafel of in de boekenkast. Met de verschillende abonnementen kun je zelf bepalen hoeveel herinneringen je op de mat ontvangt. Het is hartstikke eenvoudig om te maken en leuk om doorheen te bladeren. Ready, steady, klikkie!

Winactie klikkie

Win, win, win!

Wil jij ook een boekje vol met mooie herinneringen? Goed nieuws, want wij mogen een pocketboek van klikkie weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 2 oktober 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws