Win: maak kans op een sportoutfit van Stronger

Doe mee en maak kans!

Sporten is natuurlijk veel leuker in een mooie outfit, en dankzij de stijlvolle items van sportmerk Stronger is dit mogelijk. Goed nieuws, want Elegance mag een sportoutfit weggeven!

Stronger

Ben jij al bekend met het Zweedse activewear merk Stronger? Bewegen is goed voor je, en dankzij de items van Stronger doe je dit in stijl. Het merk respecteert de individuele levensstijl van elke vrouw en inspireert haar om te bewegen op weg naar gezondheid.

Inmiddels is de september-collectie gelanceerd, waarmee je helemaal klaar bent voor de herfst. De collectie omvat een gloednieuwe iconische print en een intens blauwe kleur, ontworpen met energie en kracht in het achterhoofd. De items zijn daarnaast perfect vormgegeven én bieden niet alleen maar de optimale ondersteuning, maar beloven ook maximaal comfort. Nóg leuker: de collectie bevat ook nog eens jassen die geschikt zijn voor de aankomende herfst en is dus hét antwoord op de dalende temperaturen. Daarnaast omvat de uitgebreide collectie ook oversized sweatshirts, een parachutebroek en een bodysuit. Sporten in het najaar is nog nooit zo stijlvol geweest!

StrongerStronger Stronger

Win, win, win!

Is jouw sportoutfit toe aan vervanging? Goed nieuws, want Elegance mag een outfit (top + legging) weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 25 september 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.