Op deze manier zien je handen en nagels er altijd verzorgd uit

Vakantie in het verschiet? Vergeet je handen en nagels niet!

Reizen, zonnebaden, zwemmen… onze agenda’s zitten ramvol activiteiten deze zomer. Door de zomerdrukte of simpelweg te veel plezier kun je gemakkelijk vergeten om onze handen en nagels te verzorgen. Voor je het weet heb je last van een gescheurde nagel of ontstoken nagelriem. Kortom, tijd voor wat handige tips!

Summer essentials voor jouw hand- en nagelverzorging

Naast de schade aan de huid en nagels door de zon, liggen er natuurlijk meer ongewenste gasten op de loer. Tropische, onbekende en soms zelfs onhygiënische plekken maakt ons kwetsbaarder voor infecties en ontstekingen. Daarnaast kunnen gebarsten of beschadigde nagels pijnlijk zijn, en dat wil je natuurlijk niet als je op een zonnig strand ligt. Laten we dus een duik nemen in het bad van geheimen voor hand- en nagelverzorging!

Stralend onderweg

Voor degenen die altijd onderweg zijn, is de Holiday Manicure Set van Herome de perfecte oplossing. Ontworpen voor de moderne avonturier, helpen de mini-essentiële producten je om optimale hygiëne, verzorging en uitstraling te bereiken met minimale inspanning, waar de zomer je ook naartoe brengt. Ze zijn allemaal in reisformaat, douanevriendelijk en verpakt in een prachtige beautycase – klaar om zó in je koffer te gooien.


Blijf beschermd

De Direct Desinfect is een krachtige desinfectiegel die je handen effectief schoon en vrij van bacteriën en virussen houdt. Reinig je handen waar en wanneer je wilt, zonder water en zeep. Goed om te weten: niet alle desinfecterende gels doen wat ze beloven. De handgels van Herome zijn onafhankelijk getest en biocide-gecertificeerd.

Na desinfecteren komt insmeren, want je handen moeten natuurlijk ook stralen. De Hand Cream Daily Protection verzorgt en hydrateert de handen intensief, zelfs op de heetste dagen. De rijke creme bevat SPF8 en UV-A- en UV-B filters, die je beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.

Nagel- en nagelriemverzorging

Geen tijd voor een urenlange manicure en wil je zo snel mogelijk het zwembad in? De Herome Natural Nail Whitener maakt direct het roze deel van de nagel meer roze en het witte gedeelte witter. Resultaat: een glanzende French Manicure in slechts 1 minuut. Smeer om je Holiday Manicure af te maken de nagelriemen in met de Wonderpen. Pijnlijke scheurtjes of haaltjes langs de nagelriemen? Deze zijn met de Wonderpen binnen no-time weg. Het serum kalmeert en voedt de nagelriemen waardoor ze er gezond en verzorgd uitzien.

Kortom, de verzorging van je handen is zeker een must tijdens je vakantie. Waar je vakantie ook naartoe gaat, een ver oord of gewoon in de tuin: met deze tips krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

Beeld: Herome

Laatste nieuws