Win: maak kans op één van de vijf serums van Paula’s Choice t.w.v. €49

Doe mee en maak kans!

Ben jij ook zo dol op de producten van Paula’s Choice? In september lanceren ze een gloednieuw serum die de huid verstevigt en egaliseert binnen een week. Goed nieuws, want Elegance mag vijf serums t.w.v. €49 weggeven!

Paula’s Choice

Skincare merk Paula’s Choice gelooft in de beste keuze op het gebied van huidverzorging, en keuzes die de huid vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Door het brede assortiment aan gezichtreinigers, hydraterende crèmes en andere treatments, streeft het merk al drie decennia naar het vertellen van de waarheid.

Een nieuwe toevoeging aan het assortiment is de RESIST Triple Active Total Repair Serum, wat zeker een aanvulling is voor je skincare routine. De formule is bewezen werkzaam in het verbeteren van fijne lijntjes, huidverkleuringen en verlies van stevigheid binnen één week. In deze mix worden de krachten van de ingrediënten retinoïde, niacinamide en hexylresorcinol gebundeld, wat zorgt voor een krachtig resultaat. Wauw!

Paula's Choice

Win, win, win!

5 september lanceert Paula’s Choice het nieuwe product, maar als Elegance lezer kun je hem nu als een van de eerste testen. Wij mogen namelijk vijf serums t.w.v. €49 weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 2 september 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws