Win: een pakket van Booby Tape t.w.v. €72,50

Doe mee en maak kans!

Soms vragen outfits niet om een beha, omdat het net te doorschijnend of laag uitgesneden is. Met een rol Booby Tape in je tas zit je daarom altijd goed. Goed nieuws, want Elegance mag een pakket vol fashion savers weggeven!

Booby Tape

Booby Tape is al een fenomeen over de hele wereld en is ook te koop in Nederland. Het is volgens menig fashionista een wondermiddel, al is het alleen maar omdat het makkelijk in gebruik is. Knip je eigen lengte af en bepaal zelf de borstlift. Geen knellende push-up beha meer nodig!

Het pakket bestaat uit twee rollen tape in een kleur naar keuze, twee soorten nipple covers en dubbelzijdige (fashion)tape. Ook ontvang je het Booby Tape tasje t.w.v. €9,95, die online niet verkrijgbaar is. Met deze fashion savers ben je dus altijd verzekerd van een goede borstlift en een outfit die op zijn plek blijft zitten.

Booby tape

Win, win, win!

Zie jij een beha-vrije zomer wel zitten? Goed nieuws, want wij mogen een pakket weggeven t.w.v. €72,50. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 22 augustus 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws