Win: maak kans op één van de twee FOREO UFO 3 Pearl Pink t.w.v. €399

Doe mee en maak kans!

Wil jij een gehydrateerde en glowy huid, dan mag een FOREO UFO 3 niet in je skincare routine ontbreken. Goed nieuws, want Elegance mag twee gezichtsapparaten t.w.v. €399 weggeven!

FOREO UFO 3

FOREO is een toonaangevend merk in de beauty tech, en met de komst van de UFO 3-collectie is een gehydrateerde huid binnen handbereik. De gezichtsapparaten bieden, in slechts 2 minuten, de voordelen van vijf anti-aging spa gezichtsbehandelingen. Wauw!

Dankzij de Hyper-Infusion Technology van FOREO krijgt je huid een diepe, langdurige hydratatie. Hiermee worden de actieve ingrediënten van de gezichtsverzorging dieper in de huid opgenomen. Daarnaast verhoogt het apparaat het vochtgehalte van de huid met 126%, wat de zichtbaarheid van rimpels in slechts 1 week verminderd. Fijne bijkomstigheid: het apparaat is niet alleen een must voor in de badkamer, ook is het een parel om in huis te hebben – en kijk hoe mooi de kleur Pearl Pink is? Wij zijn fan!

Win, win, win!

Wil jij een gehydrateerde en glowy huid? Goed nieuws, want wij mogen maar liefst twee keer een FOREO UFO 3 Pearl Pink t.w.v. €399 weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 1 aug 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws