Spannend: de finale van Miss Nederland 2023 vindt bijna plaats

En er zijn nog een paar tickets!

Binnenkort is het zover: de grote finale van Miss Nederland 2023. Op zaterdag 8 juli vindt de spectaculaire finaleshow van Miss Nederland 2023 plaats in het AFAS Theater in Leusden.

Finaleshow

Zaterdag 8 juli staat het AFAS Theater in Leusden helemaal in het teken van de grote finaleshow van Miss Nederland 2023. Net als voorgaande jaren belooft de avond weer een groot feest te worden. Tijdens de finaleshow laten de vrouwen zich van hun beste kant zien aan de jury en het publiek. Maar dat is nog niet alles.

Topartiesten als SERA – die we kennen van haar hit Head Held High, Paul Morris en Patricia zullen ook het podium betreden om voor muzikaal entertainment te zorgen. Voormalig Missen Denise Speelman (2020) en Zoey Ivory zullen de presentatie van de avond voor hun rekening nemen. Hoe leuk!

Winnaar

Aan het eind van de avond zal de jury de finalisten beoordelen. De jury bestaat dit jaar uit William Rutten, Edsilia Rombley, Bart Ettekoven, Marvy Rieder, Awura Abena Simpe, Julia Sinning en national director Monica van Ee. Vervolgens bepalen de juryleden wie zich Miss Nederland 2023 mag noemen en draagt Miss Nederland 2022 Ona Moody het stokje over. Spannend!

Wees erbij

Lijkt het je wel wat om bij deze bijzondere avond te zijn? Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Bestel hier je kaartje voor de show.

Finalisten

Eind april kwamen 45 dames naar het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam voor de casting dag van Miss Nederland. Na een intensief castingdag konden helaas maar een paar ladies door naar de finale. De dames die een plek in de finale wisten te bemachtigen zijn: Rikkie Kolle, Habiba Mostafa, Ruby-Ann Chwatchko, Nazeli Kouki, Lidewei van der Staaij, Beate van der Weide, Nathalie Mogbelzada, Christina Cairo en Lou Dirchs.  Heel veel succes tijdens de finale, dames!

Beeld: Miss Nederland