3 Waanzinnige interieurwinkels die je moet kennen

Of je nou van plan bent je (nieuwe) huis volledig in te richten, toe bent aan andere accessoires in huis of de kinderkamer in een nieuw jasje wil steken: deze drie interieurwinkels mogen niet op jouw lijstje ontbreken om inspiratie op te doen.

Decor Amsterdam

Decor Amsterdam, wie kent het niet? De one of a kind interieurwinkel vol kleurrijke, hysterische en bonte meubels, designobjecten en accessoires is inmiddels een begrip binnen én buiten Nederland. En nu is op een steenworp afstand van de winkel ook Decor for Kids geopend, speciaal voor kinderen met een eigentijdse en eigenzinnige smaak. Het is het eerste exclusieve design- en interieur imperium voor kinderen - van baby tot brugklas. De verschillende kamers en domeinen zijn tot in het kleinste detail ontworpen door de Studio van Decor Amsterdam en zoals je van Decor gewend bent, is alles kleurrijk en brutaal. De collectie kwam tot stand in samenwerking met Jotex Mini, het junior label van Jotex. Geloof ons, het is een waar kinderparadijs. En terwijl de kids hun ogen uitkijken en hun favoriete producten uitzoeken, kunnen ouders neerstrijken in de koffiebar. Of zelf rondsnuffelen in Decor Amsterdam even verderop. Haute decor for everyone!

Nothing Basic

In een open en licht pand in Den Haag heeft Nothing Basic haar eerste wereldwijde concept store geopend. Je vindt er producten van meer dan 40 verschillende merken, nieuw en bekend. Denk aan unieke, high end meubels, interieurdecoratie en accessoires voor het hele huis; van woonkamer tot de slaapkamer van je kind. Het maakt niet uit naar wat voor item je opzoek bent en in welke stijl, want er is voor ieder wat wils. Wel hebben alle producten één ding gemeen: ze zijn tijdloos, zijn een directe vertaling van vakmanschap en origineel. Heb je net iets anders in gedachten? Geen probleem. Bestaande designs kunnen met Nothing Basic’s stylisten worden aangepast naar andere afmetingen, materialen en kleuren. Diezelfde stylisten kun je ook inschakelen voor advies en renders om te kijken hoe jouw woning eruit zou zien met de items die je overweegt aan te schaffen. Wat wil je nog meer?

Waar: Frederikstraat 481 in Den Haag

Eichholtz Amsterdam

Op de kop van de Amsterdamse P.C. Hooftstraat in een monumentaal en op het Rijksmuseum uitkijkend pand is ‘s werelds eerste Eichholtz flagship store geopend. Ben je op zoek naar esthetiek en elegantie? Dan zit je bij Eichholtz Amsterdam goed. Of je nu op zoek bent naar een volledige inrichting, accessoires of inspiratie wil opdoen; je kunt in de winkel verspreid over drie verdiepingen gegarandeerd je hart ophalen. De collectie high-end meubelen, verlichting en accessoires wisselt meerdere malen per jaar, wat ervoor zorgt dat elk bezoek een nieuwe ontdekkingstocht is. Daarnaast beschikt Eichholtz Amsterdam zelf over een moderne designstudio. Hier worden in samenspraak met klanten complete projecten gerealiseerd, van residentiële tot commerciële ruimtes. Een iconische en inspirerende beleving!

Waar: P. C. Hooftstraat 1 in Amsterdam

Je hele huis (opnieuw) inrichten? Een mini home make-over met wat nieuwe accessoires? Of een nieuwe look & feel voor de kinderkamer? Met deze winkels zit je wel goed!