Haute cuisine liefhebbers, opgelet! Je kunt binnenkort exclusief dineren in een kasteel

Klinkt dineren in een kasteel te mooi om waar te zijn? Binnenkort niet meer. Dan kan het écht en wel in het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.

Soirées Septembre

Een kasteel bezoeken is één ding, maar er ook dineren is luxe van een heel ander niveau. Het is iets wat tot nu toe onmogelijk leek als je niet tot de koninklijke familie behoort, maar daar brengt Kasteel de Haar binnenkort verandering in.

Tijdens de Soirées Septembre op Kasteel de Haar herleeft de traditie van de septemberdiners van de voormalige adellijke bewoners. Jij kunt in september een onvergetelijke culinaire avond bijwonen waarin alles precies zo gedaan wordt als in de tijd van de baron en barones Van Zuylen van Nijevelt-de Rothschild. Een unieke kans als je het ons vraagt!

Royal treatment

Wat je kunt verwachten? In ieder geval dat je voor een avond een echte royal treatment krijgt. Het begint al op het parkeerterrein, waar je met een oldtimer wordt opgehaald en naar het kasteel wordt gebracht. Daar heet de maître de maison je welkom met een whiskey sour en aperitief en volgt er een exclusief driegangendiner in de imposante Main Hall van het kasteel. Op de elegant gedekte tafels wordt een selectie van verfijnde amuses gepresenteerd, gevolgd door een hoofdgerecht en dessert onder het genot van heerlijke wijnen.

Tussen de gangen door vertelt de maître de maison je alles over het kasteel en haar wonderlijke geschiedenis. Je krijgt een kijkje in het flamboyante leven van de baron en barones Van Zuylen van Nijevelt-de Rothschild; de voormalige eigenaren van het kasteel.

Tickets

De Soirées Septembre vinden plaats op 29 en 30 september in Kasteel de Haar, in Haarzuilens, vlakbij Utrecht. En geloof ons, daar wil je bij zijn. Tickets bestellen kan hier. Je kunt aansluiten bij een 10-persoonstafel, of kiezen voor een intiemere setting van een 4- of 2-persoonstafel. Maar… er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Laatste nieuws