5 To do's voor tijdens het lange pinksterweekend

Pak je agenda er maar bij!

Nog niks op de agenda staan voor het extra lange pinksterweekend? Van samples shoppen tot heerlijk brunchen: dit zijn de leukste dingen om dit weekend te doen.

Bottomless Brunch bij Celia Amsterdam

Ready for brunch? Bij Celia Amsterdam kun je elke zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30 uur genieten van de bottomless brunch. Dat betekent: onbeperkt bubbels en cocktails en verwennende gerechten in hartje Amsterdam. Ga jij voor de eggs royal, crispy chicken sandwich of de geliefde cinnamon bun french toast? Maar er is nog veel meer. Denk aan verse zalm en breakfast bagels, verfrissende kale salades en luchtige blueberry pancakes. Met de boozy optie kun je ook nog 90 minuten lang onbeperkt prosecco, mimoma’s en bloody mary’s van de kaart bestellen. Say no more! Reserveren kan hier.

Lois Jeans Archive Sale

Lois Jeans, wie kent het niet? Het inmiddels zeer bekende merk werd opgericht in 1962 en het Spaanse bedrijf was daarmee het eerste Europese jeansmerk. Lois Jeans werd bekend doordat het gedragen werd door mode iconen en muzikanten en al snel veroverde Lois het straatbeeld en de dansvloer. Een mooi jeans merk met een bijzondere geschiedenis dus. Goed nieuws: er komt een archive sale aan in Umsjatka’s Studio’s (Brouwersgracht 130-134 te Amsterdam)! Zo kun jij voor een leuk prijsje zo’n te gekke jeans bemachtigen. Maar ze hebben inmiddels veel meer dan jeans - van tops en sweaters tot jasjes en accessoires. Naast een mooie selectie aan samples, vind je er ook een grote voorraad aan stock in verschillende maten en unieke stukken die niet in productie zijn gegaan. Zet dus vrijdag 26 mei van 08AM-20PM en zaterdag 27 mei van 10AM-15PM groot in je agenda. See you there! Alvast proeven van het merk? Hier zie je de huidige collectie.

Geniet van bier, snack & cultuur bij Lagerwal

Amsterdam Noord is sinds kort een hotspot rijker: Lagerwal. Een combinatie van een moderne biertuin met een van de grootste terrassen van Amsterdam aan het water met een adembenemend uitzicht over de stad. Je kunt er genieten van een grote selectie aan lokaal gebrouwen bieren (maar een heerlijk glas rosé of een cocktail mag natuurlijk ook) en kleine shared gerechten met een mediterrane twist op open vuur. Extra leuk is dat er ook een gevarieerd cultureel programma is. Denk aan live muziek, comedy nights, movie nights, BBQ battles en mini festivals. Klink goed, nietwaar? Reserveren kan hier.

Palais x Lovely Lane Pop-Up Shop

Zaterdag 27 mei en zondag 28 mei van 12.00-16.00 opent de Palais x Lovely Lane Pop-Up Shop, op een van de meest pittoreske plekjes van Amsterdam: de Lovely Lane Boutique-boot aan de Plantage Muidergracht 202 te Amsterdam. Hier kun je de Positano outdoor collectie in samenwerking met Romy Boomsma en de kledingstukken van Lovely Lane exclusief komen bekijken en shoppen. De luxe collectie van Palais is een combinatie van geliefde, bestaande Palais prints met geheel vernieuwde producten, stoffen en designs in neutralere kleuren. Omdat de Positano collectie bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, kun je de items zowel binnen als buiten gebruiken. Ook belangrijk: alles is zorgvuldig en duurzaam geproduceerd zonder gebruik te maken van schadelijke coatings. Palais founder en designer Petra van Rhoon, Lovely Lane designer Marije Braber én Romy Boomsma zullen zelf ook aanwezig zijn, dus ga zeker een kijkje nemen. Je kunt de collectie hier alvast bewonderen.

Strijk neer op Pink Beach

WONDR Experience in Amsterdam heeft voor het derde en laatste seizoen de deuren van Pink Beach geopend. In de 300m2-tellende pop-up beach bar duik je een retro-Californische wereld in, zoals je die nergens anders in Nederland kunt vinden. Nieuw is de Pink Beach Bottomless Brunch. Speciaal voor dit concept is de menukaart vernieuwd én uitgebreid met klassieke brunch-hits zoals chicken & waffles, eggs benedict en American pancakes. En natuurlijk geen brunch zonder onbeperkt mimosa's en bloody mary's. Deze roze walhalla is een echte hidden gem, dus mis het niet. Reserveren kan hier.

Een nieuw restaurant ontdekken, de mooiste flex werkplekken vinden, een festival dat je niet mag missen, een shopadresje waar je écht naar toe moet en nog veel meer… Ga jij er graag op uit? Dan kun je hier je hart ophalen. Iedere maand vind je hier op Elegance een nieuwe uitagenda met hotspots die je niet wilt missen.