3 Heerlijke staycations om helemaal tot rust te komen

Wil jij lekker een lang weekend weg? Het drukke leven ontvluchten om even helemaal tot rust te komen? Wij hebben drie ontspannende staycations dichtbij huis voor je verzameld.

Cuber Suits in de natuur

Je komt nergens beter tot rust dan midden in de natuur. Cuber Suites is dé plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en op te laden in de Veluwe. De vrijstaande suites zijn niet alleen luxe, maar stralen ook een oase van rust uit. De basis van het ontwerp is om de buitenlucht naar binnen te halen. Denk aan grote glazen deuren en ramen die een spectaculair panoramisch uitzicht creëren. Het donkere interieur creëert een rustige basis én laat de natuur nog meer laat stralen. Aan luxe en comfort ontbreekt het niet. Je doucht onder een heerlijke regendouche en hebt een geweldig uitzicht op de hemel door het glazen dak. En vanuit je kingsize bed kijk je naar buiten door een groot raam naar een schilderachtig uitzicht. Buiten geniet je van een ruim terras en buiten open haard en als je wil ook een Weltevree Dutchtub en/of privé Sauna met panoramisch uitzicht. Je kunt natuurlijk heerlijk in je huisje blijven met een boek, maar wil je wel de hort op, dan krijg je daar uiteraard hulp bij. Iedere gast krijgt haar eigen lokale gids die 24/7 beschikbaar is om vragen te beantwoorden en de verborgen juweeltjes van de omgeving met je te delen. Meer info vind je hier.

Boutiquehotel De Witte Dame

Tussen het historische dorpje Abcoude en de aangrenzende weilanden staat een voormalig treinstation dat is omgetoverd tot De Witte Dame: een weelderig en warm boutiquehotel en restaurant met een groot, zonnig terras. Je kijkt je ogen uit in de tien luxe, maar huiselijke kamers die het hotel heeft. Ze zijn ruim, comfortabel en hebben veel natuurlijke materialen en warme kleuren. Iedere kamer is uniek met andere meubels en vintage accessoires. Ook de badkamers met een dubbele douche en bad zijn niet mis. Er zijn ook nog vier private lodges; ruime studio’s die half onder de grond liggen en uitkijken over de weilanden. ’s Avonds kun je aanschuiven in het restaurant met gerechten en wijnen van hoog niveau. Denk aan een goede bouillabaisse, steak tartare, dorade met brandade, venkel en kokkels of huisgemaakte gnocchi. Maarre, een portie bitterballen of een punt huisgemaakte taart bestellen op het terras na een lange fietstocht kan ook. Meer info vind je hier.

Glamping in Denekamp

Hou je van het buitenleven, maar is kamperen niet helemaal je ding? Maak kennis met het luxe 5-sterren vakantiepark Papillon Country Resort in Denekamp met verschillende unieke glamping accommodaties. Midden in de rustige, groene omgeving van Twente geniet je van een vakantie terwijl je in contact bent met de natuur zonder het comfort van het dagelijks leven op te geven. Waterstroompjes, levendige bossen, grazende koeien, authentieke dorpjes, gastvrije mensen, zingende vogels en een kleurrijke omgeving… Wat wil je nog meer? Een luxe verblijf natuurlijk. En dat zit wel goed. Van kleine glamping tenten tot een lodge met meerdere verdiepingen, het is er allemaal. Alle verblijven hebben luxe slaapkamers, een volledig ingerichte keuken (geen zin om te koken? Geen probleem. Je kunt ook terecht in het gezellige restaurant met een Nederlandse- en Italiaanse keuken), mooie badkamer met ruime douche en gemeubileerd terras. Mocht je het echt ontspannend willen maken, dan kun je ook kiezen voor een verblijf met privé hottub. Behalve glamping accommodaties heeft het park ook luxe bungalows, originele stacaravans of gewoon een kampeerplekje voor je eigen tent. Enne, mocht je toch graag Nederland ontvluchten: de Glamping specialist biedt ook moderne en luxe vakantieverblijven op de mooiste locaties in Italië aan. Meer info vind je hier.

 

Ben jij toe aan ontspanning? Is het nu echt eens tijd voor die welverdiende me-time? Aarzel niet en trakteer jezelf op een weekend (of langer) weg om eens helemaal tot rust te komen.

Laatste nieuws