5 Outfitcombinaties die perfect zijn voor de lente

In de lente weet je maar nooit wat het weer doet.

In de lente weet je maar nooit wat het weer doet. Het kan heerlijk zonnig en 25 graden zijn, maar ook dalen naar 10 graden en met bakken uit de lucht komen. Geen zorgen, met deze outfitcombinaties zit je altijd goed.

De perfecte combinaties

Hoewel we officieel kunnen zeggen dat het lente is, lijkt Moeder Natuur die memo nog niet te hebben gehad. Maar wat trek je aan als de lente nog niet helemaal zijn intrede doet en je klaar bent met je dikke winterjas? Dan laat je je inspireren door de stijlvolle influencers op Instagram. En met name deze combinaties doen het bij hen goed!

1. Neutrale kleuren combineren met print

Als het buiten nog te koud is om van je lentegarderobe te genieten, moeten we slim zijn. Laagjes zijn altijd een goed idee. Brittany Bathgate laat ons zien hoe leuk het staat als je neutrale kleuren combineert met een patroon. Chic en stijlvol!

2. Oversized pak met statement boots

Een outfit waar je altijd op terug kunt vallen is een oversized pak. De items kunnen los van elkaar gedragen worden, en zorgen samen voor een killer outfit. Stijl het pak chic met hoge laarsjes en je bent klaar om te gaan!

3. Leren jas met gekleurde maxi jurk

Hangt jouw lange jurk al klaar om gedragen te worden, maar zijn de weergoden het daar niet mee eens? Combineer hem dan met een leren jas. Romantisch met een vleugje rock-‘n-roll!

4. Denim op denim

Een denim blouse is de perfecte aanvulling voor elke garderobe, al is het alleen maar omdat je dan feilloos de Canadian tux kunt doen. Fijne bijkomstigheid: je kunt er alles onder dragen waardoor je het zelfs op de koudste dagen lekker warm hebt!

5. Opvallende trui met statement oorbellen

Een gekleurde knit kan al veel goeds door voor elke outfit. Of je hem nu draagt boven een jeans, een rok of over een jurk heen: het is stijlvol en lekker warm. In april combineren we deze vrolijke trui met statement oorbellen, voor een wow-effect!

Schoenentrends voor het voorjaar

Dit voorjaar maken we onze outfits af met knap schoeisel, en verwachten we veel comfortabele instappers op het straatbeeld. Zo is de ballerina in opmars, net als de cowboylaars en metallic schoenen. Laat dat zonnetje maar komen!

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram