Coiffure Awards: Arjan Bever is Hairdresser of the Year

Coiffure Awards 2023 Hairdresser of the year Arjan Bevers

Afgelopen zondag werden voor de 31ste keer de Coiffure Awards uitgereikt. Dé kappersprijzen van Nederland. Arjan Bevers ging er met de winst vandoor en mag zich Hairdresser of the Year noemen. En niet voor de eerste keer, maar voor de derde keer in zijn carrière!

Arjan Bevers de grote winnaar van de avond

De Coiffure Awards zijn de Oscars van de kapperswereld, waarbij Hairdresser of the Year de grootste prijs is. Deze supereer ging dit jaar naar Arjan Bevers van Avant Kappers uit Helmond. Het is niet de eerste keer dat Arjan de award in de wacht sleepte. De gerenommeerde nationale en internationale jury beloonde hem al twee keer eerder met deze prijs.

En hoewel het al een enorme onderscheiding is om deze ene titel op je naam te krijgen, was het niet de enige award waarmee Arjan huiswaarts keerde. Zo won hij ook nog een Coiffure Award voor zijn team en werd hij beloond met de Pers Award en de Dames Noord Brabant, Limburg en Zeeland Award.

Met vier awards op zak kun je je voorstellen dat de kapper zich supertrots voelt. “Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren”, vertelt hij over de winst. “De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.”

Alle awards op een rijtje

In totaal werden zondag veertien awards uitgereikt:

Hairdresser of the Year

Arjan Bevers

Team

Arjan Bevers

Pers Award

Ajan Bevers

Dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

Arjan Bevers

Dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

Hakan Alacali

Dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland

Bjorn la Tulippe

Dames in regio Noord-Holland en Flevoland

Juliette den Ouden

Heren Noord

Louise Vlaar

Heren Zuid

Ilkay Sökmel

Avant-Garde

Monique van Baal

Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year

Dagmar Goede

Consumer Award

Paula Herbrink

Young Talent

Dorien van Hoof

ANKO Ondernemers Award

Ria Dierking

Een prachtige show

De awardshow trok dit jaar veel bekijks. BN’ers, journalisten, genomineerden en genodigden trokken naar Hilversum waar de rode loper voor Studio21 was uitgerold. Aan Beau van Erven Dorens de eer om de avond te presenteren. Als onderbreking van de uitreiking kreeg Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022, de gelegenheid om zijn show Blank Canvas te tonen. Ook kreeg hij de Hall of Fame award overhandigd van Ilham Mestour, omdat hij in 2022 voor de derde keer de titel Hairdresser of the Year in ontvangst mocht nemen.

Emma Heesters verzorgde vervolgens nog het muzikale intermezzo, en ze trad tijdens de afterparty op met de liveband This is Beethoven. Oftewel, het was een uiterst geslaagde avond!

Bron en beeld: Coiffure Awards