Zien: oudste dochter Meryl Streep lijkt sprekend op haar moeder

Als twee druppels water!

Meryl Streep mag dan wel één van 's werelds meest bekende actrices zijn, haar privéleven houdt ze het liefst zoveel mogelijk voor zichzelf. Je zult haar vier kinderen dan ook niet snel op social media spotten, behalve dochter Mamie die net als haar moeder voor de camera staat.

Zo moeder, zo dochter

Meryl Streep is naast actrice ook de trotse moeder van vier kinderen: zoon Henry Wolfe (41) en dochters Mamie (37), Grace (35) en Louisa (30).

Haar oudste dochter Mamie is in haar moeders voetsporen getreden en ging ook het acteerwereldje in. Ze speelde veel kleine rollen in films, televisieseries en in 2012 door met de rol van Emily Owens in de serie Emily Owens, M.D.. Helaas bleef het maar bij één seizoen.

Ze stond ook naast haar moeder op de set. Zo had ze een rolletje in The Devil Wears Prada als Starbucks-medewerker, alleen werd die scène er later uitgeknipt. Ook speelde ze de dochter Ricki (gespeeld door moeders Meryl Streep) in de film Ricki and the Flash.

Als twee druppels water

Wat we verder weten over Mamie? Ze groeide op in Connecticut en haalde haar diploma in Theater en Communicatie aan de Northwestern University. Drie jaar geleden beviel Mamie van haar eerste kindje met acteur Mehar Sethi, een zoon. En zo werd Meryl voor het eerst oma.

Ook valt het niet te ontkennen dat Mamie als twee druppels water op haar moeder lijkt, zeker toen ze jonger was. Vind je niet?

Beeld: NL Beeld