Must have: Balmain breidt populaire collectie uit met twee nieuwe horloges

Twee prachtige exemplaren.

Balmain heeft twee nieuwe parels aan haar nieuwste Balmain de Balmain-collectie toegevoegd. Deze twee nieuwe horloges zijn een uitbreiding van de populaire collectie en zijn tijdloze, charmante watches die bij elke stijl passen.

Populaire collectie

De Balmain de Balmain-collectie is een collectie waarvan iedereen een exemplaar in zijn bezit zou moeten hebben. De nieuwste horloges van Balmain zijn echte blikvangers door de prachtige diamanten, waarmee jij je outfit nét even wat glamoureuzer maakt. Het horlogemerk blaast zijn eigen Balmain de Balmain-collectie nieuw leven in en komt namelijk met nieuwe prachtige horloges versierd met diamanten. In de zuiverste uitdrukking van de stijl van het Zwitserse horlogemerk, worden elegantie en verfijning gecombineerd tot een vrouwelijk juwelenhorloge. Deze twee horloges uit de Balmain de Balmain-collectie zijn verkrijgbaar met twee verschillende wijzerplaten en zijn versierd met een stalen armband met delicate schakels. Kortom: een simpele maar elegante uitvoering. Je shopt de collectie hier.

Diamanten

De zuiverheid van staal en de schittering van diamanten worden samengevoegd tot twee nieuwe modellen in de al populaire collectie. De twee horloges zijn uitgerust met 56 fijn geslepen witte diamanten (Top Wesselton), goed voor een totaal van 0,22 karaat. Bling bling! Daarnaast hebben ze een prachtige rand van edelstenen en komt het delicate karakter van Balmain goed naar voren. De originele collectie werd in 2015 gelanceerd en is sindsdien enorm populair. Dit is de originele collectie:

Twee nieuwe versies

De nieuwe Balmain de Balmain horloges met diamanten zijn verkrijgbaar met twee verschillende wijzerplaten. De zilveren versie versterkt het kenmerkende motief van het merk met elegante arabesken, omgeven door een fijne minutenbaan. De witte parelmoer wijzerplaat is versierd met een delicate zonne- en grafische gravure. De slanke gefacetteerde wijzers van beide modellen bestaande uit Romeinse cijfers, wat kenmerkend is voor Balmain. Niet zo fan van zilver? Dan kun je ook voor bicolor of goud gaan. Er is van alles mogelijk binnen deze collectie.

Bekijk de twee nieuwste horloges hieronder.

Om hun glamoureuze en elegante look compleet te maken, zijn de horloges versierd met een comfortabele stalen armband met rijstkorrel. De fijnheid van de schakels en hun zachte, prachtig bewerkte afwerking vormen de puntjes op de i.

Kortom: deze kleurige horloges zijn een feestje aan je pols. Perfect om een casual outfit toch een dressed up detail mee te geven. Wij zijn in elk geval fan!

Bron & Beeld: Balmain