Deze sandalen domineren komende zomer het straatbeeld

Een paar goede sandalen zijn altijd een goede investering. Ben je van plan deze zomer maar één paar nieuwe aan te schaffen? Ga dan voor de visserman sandaal, want die zullen het straatbeeld domineren.

Geliefd

Dat klopt, een paar jaar terug maakte de visserman sandaal een comeback. Daarna bleef hij een beetje op de achtergrond, maar deze zomer is hij weer helemaal terug. En allemaal dankzij The Row. Het luxe merk van Mary-Kate en Ashley Olsen is geliefd onder modekenners en the fisherman sandal is al jaren een van de gewilde klassiekers in de collectie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Kessels (@modedamour)

Tijdloos

We geven toe, ze verdienen geen schoonheidsprijs, maar de ugly sandal wint het tegenwoordig van subtielere modellen. Het voordeel: ze lopen een stuk lekkerder dan slippertjes en passen bij iedere outfit. Of het nou onder een zomerjurk of jeans is, het kan allemaal. En omdat ze tijdloos zijn, trek je ze volgende jaar en het jaar daarna en het jaar daarna gewoon weer uit de kast. Benieuwd hoe je ze draagt? Inspiratie genoeg!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachael Clifton (@bubblyaquarius)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachael Clifton (@bubblyaquarius)

Er hangt wel een flink prijskaartje aan the fisherman sandal van The Row (lees: €960), maar gelukkig zijn er een hoop merken met een soortgelijke modellen waarbij je minder diep in de buidel hoeft te tasten.

Bron: Who What Wear | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws