As the World Turns-actrice Elizabeth Hubbard overleden

De reden van haar overlijden is niet bekend.

Actrice Elizabeth Hubbard, bekend van haar rol als Lucinda Walsh in As the World Turns, is op 89-jarige leeftijd overleden.

Gebroken hart

Afgelopen weekend blies Elizabeth haar laatste adem uit, dat maakte haar zoon bekend op Facebook. "Met een gebroken hart spijt het me om te moeten zeggen dat mijn moeder dit weekeinde is overleden. Dankjewel dat je een onwrikbare rots bent geweest die me door het leven heeft geleid. Ik zal proberen je nagedachtenis in ere te houden zolang ik leef", aldus haar zoon Jeremy. De reden van haar overlijden is niet bekend.

Dankbaar

Actrice Martha Byrne, die in de soap haar dochter Lily speelde, heeft op Instagram een post geplaatst. "Zoals velen van jullie weten, is Elizabeth Hubbard overleden. Ten eerste wil ik dat iedereen weet dat ik haar duidelijk heb gemaakt hoeveel iedereen van haar hield. Ik deelde iedere keer dat ik haar zag jullie comments, video's en herinneringen van haar als Lucinda", luidt het bij een foto van hun samen. "Ik mis haar iedere dag, maar ben dankbaar dat ik gezegend ben met haar."

Lucinda Walsh

De meesten zullen Elizabeth kennen van de soap As the World Turns, waarin ze 26 jaar lang de rol van Lucinda Walsh speelde. Tussen 1984 en 2010 zagen we haar als de harde zakenvrouw op ons beeldscherm. De werd meerdere malen voor een Emmy genomineerd voor de rol.

In 2009 had ze ook nog een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden als seksuologe Sair Poindexter. Ze woonde destijds in Nederland, omdat haar partner Nederlands was.

Bron: Telegraaf | Beeld: NL Beeld