Zo zie jij er ook stijlvol uit tijdens het skiën

We willen er natuurlijk altijd goed en modebewust uitzien, en dus ook tijdens het sporten! Tijdens je ski reis zal je een groot deel van de tijd gekleed zijn in een dikke laag warme kleding om je te beschermen tegen de kou. Dat klinkt natuurlijk niet erg flatterend, maar laten wij je vertellen dat je hier ook nog iets moois van kan maken! Ben je benieuwd naar hoe je er ook tijdens het skiën stijlvol uit kan zien? Lees dan dit artikel verder.

Kies voor functionele en modieuze skikleding

Om er voor te zorgen dat je er tijdens het skiën stijlvol uitziet, is het belangrijk om voor functionele en modieuze skikleding te gaan. Skikleding moet niet alleen functioneel zijn om jou warm en droog te houden, maar kan er ook enorm stijlvol uitzien. Kies voor een skijas en -broek van een goede kwaliteit die goed om je lichaam past en ook bij jouw smaak past. Combineer deze met functionele, opvallende en kleurrijke accessoires zoals een sjaal, muts en handschoenen. Ook kun je kijken naar leuke skihelmen.

Opvallende kleuren

Door opvallende kleuren te dragen, kan jij jezelf onderscheiden van de rest op de piste en kan je jezelf een modieuze uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor een gewaagde en opvallende kleur, zoals fel geel, rood of roze, of kies een opvallend printje zodat je lekker opvalt tussen al het sneeuw.

Laagjes

Wanneer het koud is, wordt vaak aangeraden om niet voor slechts een warme trui te gaan, maar je te kleden met verschillende laagjes. Het dragen van laagjes is niet alleen super functioneel, maar kan ook een erg modieuze look creëren. ga voor een basislaag van technische stoffen die vocht afvoeren, een tussenlaag van fleece of dons, bijvoorbeeld met een hoge kraag zodat deze opvalt, voor extra warmte en zorg er altijd voor dat je een leuke ski jas hebt.

De accessoires

Zoals eerder al even genoemd, kan je met de juiste accessoires jouw ski outfit helemaal afmaken. Met een mooie ski zonnebril bescherm je niet alleen je ogen, maar zal je er ook nog stijlvoller uitzien wanneer je op de latten staat. Vergeet ook niet om goede skischoenen te kopen die goed bij de rest van je outfit passen.

Met de juiste warme en mooie kleding in de juiste kleuren en met de juiste printjes, zie jij er goed en stijlvol uit op de piste. Zorg er vooral dus voor dat je lekker warm gekleed bent en lekker opvalt!

Dit artikel is een samenwerking.

Photo by Alain Wong on Unsplash

Laatste nieuws