International Women’s Day actie: 25% korting op Elegance

Op = op!

Het is Internationale Vrouwendag, de dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de rechten van vrouwen en alle vrouwen eren. Dat vieren wij met een mooie korting op Elegance voor alle vrouwen!

Actie

Elk jaar op 8 maart worden de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen wereldwijd gevierd. Het is ook de dag waarop vrouwen én mannen worden aangespoord tot actie om de gelijkheid van vrouwen te versnellen.

Omdat vandaag in het teken staat van de vrouw, bieden wij voor alle vrouwen een mooie korting aan als je Elegance online koopt: 25% korting op het magazine.

Gebruik maken van deze actie? Klik hier, gooi een Elegance in je winkelmandje en de korting wordt automatisch toegepast.

Maar er is meer…

De actie is namelijk niet alleen geldig op Elegance, maar op meer vrouwenbladen! Ook Happy in Shape, Grazia, Marie Claire en Beau Monde shop je vandaag met 25% korting. Wees er snel bij, want op=op!

Voorwaarden: de actie is alleen geldig op 8 maar 2023 op losse nummers. De korting geldt niet op abonnementen.

 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.