Valentine’s gift guide: de mooiste cadeaus voor hem, haar en jezelf

Happy Valentine!

De dag van de liefde staat voor de deur. Wil jij iemand op Valentijnsdag laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? Wij hebben in deze Valentine’s gift guide de mooiste cadeaus voor je op een rij gezet.

Cadeaus voor haar

Verras jij je (schoon)moeder voor Valentijnsdag met een prachtig boeket bloemen? Je vriendin met een lekkere geurkaars? Of je zus met een mooi sieraad? Vier je de zoetsappige dag niet, dan mag je natuurlijk ook altijd jezelf verwennen. Gewoon omdat het kan. Wij hebben de mooiste producten alvast voor je verzameld.

Cadeaus voor hem

Of het nou je (schoon)vader, broer, beste vriend of partner is, ook voor de mannen waar je van houdt zijn mooie cadeaus te vinden. Van een heerlijke badjas tot verzorgingsproducten en mooie sneakers; er is voor iedere man wat wils!

Pssstt… Ook hier bij Elegance hebben we een aanbieding om jezelf of iemand anders mee in het zonnetje te zetten: 22% korting op alle tijdschriften uit 2022. Bestellen? Klik hier!

Van Elegance, Marie Claire en Lekker500 tot Panorama, Wieler Revue en nog veel meer: er zit voor iedereen wat leuks tussen en leesvoer heb je nooit genoeg. Maar wees er snel bij, want op is op!

Beeld: BeeldNL

Laatste nieuws