Elegance 85 jaar winactie: 10x suède shopper van by-bar t.w.v. €169,95

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren… Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 10 suède shoppers van by-bar t.w.v. €169,95? Doe dan snel mee!

Feestelijke collectie

Het merk by-bar heeft voor de feestdagen een high winter ’22 collectie gelanceerd: een elegante collectie met een combinatie van chic en comfy. Zoals altijd zijn de verfijnde kleuren makkelijk te stylen met de rest van je garderobe. De combinatie van stoffen -viscose, warme wolblends en velvet looks- zorgen voor een zachte en vrouwelijke uitstraling. Van flowy jurken tot feestelijke top en glitter details: je vindt er gegarandeerd de perfecte outfit voor aan het kerstdiner.

Suède shopper

De shopper suede bag is gemaakt van soepel suede leder. Het is een ideaal handtas formaat waardoor je hem makkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld je werk of gebruikt tijdens een dagje winkelen. De tas heeft korte hengsels, een vakje aan de buitenzijde, is te openen met een rits en is voorzien van een katoenen binnenvoering. Kortom de perfecte essential bag!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze prachtige tas kopen.

Onder de foto’s kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws