Elegance 85 jaar winactie: 5x een huidpakket van QMS t.w.v. €270

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren… Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op een van de 5 QMS huidpakketten t.w.v. €270? Doe dan snel mee!

QMS

Wil jij het nieuwe jaar in met een glow? Dan is QMS het huidverzorgingsmerk voor jou. Opgericht in 1986 door de gerenommeerde Duitse chirurg Dr. Erich Schulte, is QMS het resultaat van zijn passie voor de wetenschap en zijn ervaring op gebied van trauma encosmetische chirurgie. Wat hij creëerde zijn doeltreffende huidverzorgingsproducten op basis van wetenschappelijke logica. Alleen krachtige, intelligente, wetenschappelijke formules die daadwerkelijk het verschil maken worden toegevoegd aan de collectie.

Feestelijke set

Deze set bestaat uit een zesdelige routine van bestsellers is voor iedereen die droomt van een gezonde, volle en ultiem gehydrateerde huid. Die rimpels en onzuiverheden zullen in 2023 dus nog even achterwege blijven. De feestelijke set bevat de volgende fullsize producten:

  • Day Collagen Serum 30ml
  • Night Collagen Serum 30ml
  • Active Exfoliant 11% 30ml
  • Epigen Cleansing Gel 150ml
  • Hydrating Boost Tonic Mist 200ml
  • Exfoliating Brush

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je deze heerlijke set kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws