Elegance 85 jaar winactie: 1x kimono van Halsduk by Esmee t.w.v. €449

Doe snel mee!

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren... Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op een Kimono van Halsduk by Esmee t.w.v. €449? Doe dan snel mee!

One of a kind

Dit jasje is zo’n item dat je aantrekt en liever nooit meer uittrekt. Het superzachte materiaal voelt als een tweede huid en straalt op en top luxe uit. Combineer het Halsduk kimono vest/jasje met een stoere jeans of met een jurkje voor een feestelijke gelegenheid. Dat is het leuke van de items van Halsduk, je kunt ze bij verschillende gelegenheden dragen. Er zijn geen regels. Het past zich aan jou aan.

Ook dit jasje wordt net als de andere unieke jasjes van Halsduk, one of a kind gemaakt. Afhankelijk van de hoeveelheid stof, worden er 1 of soms 2 gemaakt. De stoffen zijn met zorg geselecteerd; stoffen die je niet op iedere hoek van de straat vindt. Ieder jasje krijgt een eigen naam, een certificaat en wordt verpakt in een mooie giftbox. Het perfecte cadeau voor de feestdagen dus!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je de prachtige jasjes kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

[mail-win-form id='9']

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.