Deze 5 juwelentrends maken iedere feestlook af

Welke is jouw favoriet?

Of je nu minimalistisch bent of graag groots uitpakt: juwelen hebben een grote impact op je outfit. De juiste accenten zorgen namelijk voor de kers op de taart. Ook op dit gebied veranderen ieder seizoen de juwelentrends, dus zet Elegance de vijf grootste voor de feestdagen op een rij. 

1. Kroonluchters in miniatuurvorm

Hangende oorbellen die bijna je schouders aantikken, hebben vaak iets weg van mini kroonluchters. Of ze nu gemaakt zijn van parels, goud of juist een heel opvallende kleur hebben: hoe groter hoe beter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ANNE JOHANNSEN 🌸 (@annejohannsen) op

2. Zilver

Ondanks dat we afgelopen winter veel – heel veel – grote gouden kettingen voorbij hebben zien komen, veroveren de zilveren juwelen ook steeds meer de spotlight. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je direct afscheid moet nemen van je goudkleurige accessoires, maar probeer ze eens te mixen of af te wisselen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOAN (@joanthestore) op

3. Glas

Sieraden gemaakt van glas zien we steeds vaker voorbijkomen. En het leuke is: ieder item is uniek. Wij verwachten dat we deze trend nog veel vaker gaan zien, zeker in de zomer, in combinatie met een mooie jurk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOAN (@joanthestore) op

Link tool: post not found

4. Harten

Misschien kunnen we allemaal wat meer liefde gebruiken in deze wereld. Misschien is dat de reden dat veel sieradenmerken kiezen voor hartvormige juwelen in hun collectie. Want of we nu kijken naar grote designers of onafhankelijke merken, het hartenmotief zien we overal terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door sandralexandra (@sandralexandra_jewellery) op

5. Vintage gouden sieraden

Op zoek naar de mooiste vintage accessoires? Neem eens een kijkje in het juwelenkistje van je moeder, oma of oudtante. Prachtige, grote en gouden items geven een wel heel chic tintje aan je outfit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws