De jeanstrends die we dit najaar veel gaan zien

Kies jij voor een straight leg of ga je toch voor een slim fit?

De spijkerbroek verdwijnt nooit uit beeld, maar de manier waarop we ‘m dragen verandert voortdurend. Zo verdwijnt de skinny jeans bijvoorbeeld langzaam uit de modewereld. We zetten de looks voor komend najaar op een rijtje.

Verschillende stijlen

Sinds het begin van het jaar horen we al dat de skinny niet meer de stijl staple onder de jeans is. Op datzelfde moment dook dan ook de straight-leg jeans weer op en deze broek blijven we naar verwachting ook komend jaar terugzien. Wellicht wel meer dan ooit!

Kun jij je skinny nog niet vaarwel kussen? Blijf ‘m dan vooral lekker dragen! Maar wil jij best flirten met een andere denimstijl? Draag de straight-leg broek dan op een van de volgende manieren. Kies bijvoorbeeld voor een jeans met een splitje aan de onderkant. Of ga voor een puffy wide leg model. Ook de skinny flare jeans kun je dit seizoen prima dragen met een lekkere trui of classy blouse.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MIA DICKERSON (@mia.dickerson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Aurora (@emmagvk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erin (@inthesejeans)

Met double denim kun je de plank dit jaar ook niet misslaan. En ook hierin is variatie mogelijk. Ga voor een monochrome look of voeg juist wat extra speelsheid toe door te kiezen voor verschillende kleuren denim. Met een typische herfstkleur zoals bruin kun je bijvoorbeeld veel combineren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lovisa Barkman (@lovisabarkman)

Wil je helemaal uit je comfortzone treden dit najaar? Dan kun je ook voor een low waist jeans gaan. Deze trend uit de zeroes is weer helemaal terug van weggeweest. Combineer de low waist jeans met een truitje tot op de navel en voeg voor extra warmte een paar UGGs toe.

Bron: Who what wear | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.