Puur natuur: koningin Máxima zonder make-up

Prachtig!

Koningin Máxima is na Zweden en de Amerikaanse hoofdstad Washington nu voor haar VN-werk neergestreken in Tanzania. Niet alleen zij, maar ook haar huid heeft een pauze nodig en dus stapte ze zonder make-up uit het vliegtuig. Ze blijft prachtig!

Au naturel

Máxima is in het Afrikaanse land voor VN-werk; ze is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Waar we haar normaal in de meest prachtige jurken en echte koninginnen-kroontjes zien, stapte ze nu puur natuur het vliegtuig uit. Met een rommelige staart, een bril op haar neus en een nonchalant pak zette ze voet aan de grond op platte schoenen en met compressiekousen. En nog steeds is ze prachtig.

Tekst gaat verder onder de foto.

Koningin Máxima

Warm welkom

Als de koningin dacht dat ze na de lange vlucht rechtstreeks door kon naar haar hotel om in bed te duiken, had ze het mis. Ze werd namelijk feestelijk onthaald door een traditionele Maasai dans. Máxima is tot woensdag 19 november in het land.

Amalia

Toen ze vorige week in Zweden was, liep haar reis minder fijn dan gehoopt. Ze vertelde aan pers het droevige nieuws dat haar dochter Amalia door bedreigingen aan huis gekluisterd is. “U heeft misschien gehoord over het nieuws dat is rondgegaan. Dat heeft enorme consequenties voor haar leven”, aldus koningin Máxima na een vraag van de pers over het begin van Amalia’s studietijd. “Dat betekent dat zij niet in Amsterdam woont en dat zij ook niet echt naar buiten kan. De consequenties zijn heel moeilijk voor haar. Het is geen studentenleven zoals andere studenten dat hebben. Ik ben heel trots op haar hoe ze het allemaal volhoudt.”

Bron: AD, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws