Win een ticket voor de exclusieve masterclass met brow queen Kelley Baker en Supercilium

Doe mee en maak kans!

Beautiful female eyes with make-up and brush

Supercilium organiseert op vrijdag 28 oktober een masterclass waarvoor Kelley Baker, één van de meest bekende en gevraagde brow artists ter wereld, naar Nederland komt. Het beste nieuws: wij mogen twee tickets (t.w.v. €549 per ticket) weggeven!

Brow expert

Groot nieuws: Supercilium host een exclusieve masterclass met brow queen Kelley Baker; dé bekroonde brow artist van vele celebrities. De Amerikaanse werkt onder andere samen met de zusjes Kardashian-Jenner, Ariana Grande en Zendaya en komt nu dus naar Nederland!

Tijdens het event op vrijdag 28 oktober 2022 van 12.30 tot 19.00 in Amsterdam, gehost door Manouk de Vries, CEO van Supercilium, deelt Kelley alle noviteiten rondom waxen, shapen en het creëren van de perfecte wenkbrauwen met make-up. Na de masterclass is er de gelegenheid om Kelley te ontmoeten en het gesigneerde certificaat in ontvangst te nemen. Hier vind je het dagschema.

Producten

Tijdens de masterclass wordt gebruik gemaakt van de producten van Supercilium. Dit is al jarenlang hét brow merk voor professionals. Het merk verzorgd opleidingen en levert brow producten over de hele wereld aan brow artists. Sinds dit jaar heeft Supercilium ook producten met een stappenplan voor de consument.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt hier online een ticket kopen. Of je kunt zelf aan de slag met de producten van Supercilium; die vind je hier.

Je kunt onder de foto meedoen met de winactie.

Doe mee!

Wil jij de kneepjes van het vak leren voor het creëren van de allermooiste wenkbrauwen van niemand minder dan Kelley Baker? Wij mogen twee lezeressen blij maken met een Regular Seats tickets t.w.v. €549. Doe snel mee en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

[mail-win-form id='5']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 oktober 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen 3 dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.