Deze slaappositie zou de kans op rimpels vergroten

Ai, hier ga je niet blij van worden.

Als jij graag op je zij ligt, zul je waarschijnlijk niet heel blij worden van dit nieuws. Volgens huidexpert Lorena Öberg is dit namelijk de slechtste slaappositie als het aankomt op de ontwikkeling van rimpels.

Foetushouding

De meeste mensen slapen op hun zij, dus de kans is groot dat jij dit ook doet. Uit onderzoek van UK Sleep Assessment and Advisory Service blijkt dat bijna de helft van de mensen slaapt in een foetushouding en dit betekent dus dat al deze mensen kans hebben op een snelle ontwikkeling van rimpels.

Beautybehandeling

Kun jij echt geen afstand doen van deze slaappositie? Zorg er dan voor dat je te werk gaat met goede crèmes en voedende serums. Daarnaast zou een masker wonderen kunnen verrichten, dus een wekelijkse beautybehandeling (at home) kan zeker geen kwaad!

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.