Win 2 tickets voor de Cirque du Soleil show CRYSTAL

Doe snel mee!

Na enkele jaren gedwongen stilstand, keert Cirque du Soleil binnenkort eindelijk terug naar Europa met de spectaculaire en baanbrekende ijservaring CRYSTAL. Het beste nieuws: wij mogen twee lezeressen blij maken met 2 tickets voor de show op donderdag 22 september om 20:00 uur.

Adembenemend

CRYSTAL is de 42ste creatie van Cirque du Soleil. Hierin verkent het Canadese gezelschap voor het eerst de artistieke mogelijkheden van het ijs. Door de unieke combinatie van ongeëvenaarde schaatskunst, adembenemende acrobatiek, originele muziek en de verbluffende decors en visuals waar Cirque du Soleil bekend om staat, is een spectaculaire show ontstaan die zijn weerga niet kent. CRYSTAL debuteerde de afgelopen maanden in de Verenigde Staten, maar wordt nu voor het eerst in Nederland opgevoerd; zes keer in Rotterdam Ahoy vanaf donderdag 22 september 2022. Meer informatie over de show vind je hier. Niet gewonnen? Niet getreurd, hier kun je zelf tickets kopen.

Meedoen aan de winactie kan onder de foto's.

Doe mee!

Wil jij dolgraag deze spectaculaire show zien en heb je nog niks gepland op donderdag 22 september om 20:00 uur? Doe dan snel mee! Maar wees er snel bij, want over 24 uur trekken we al de winnaressen. Succes!

[mail-win-form id='4']

Voorwaarden: deze actie loopt 24 uur; op 22 september 2022 om 13PM worden de winnaars gekozen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen 12 uur na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.