Dé schoenentrend van nu: iedereen loopt weg met deze eyecatchers van Gucci

Ze hebben het weer voor elkaar: deze schoenen wil je.

Af en toe spotten we items die perfect zijn voor de overgang van het ene seizoen naar het andere. Op dit moment is dat het geval in de categorie schoenen, want Gucci heeft een nieuw exemplaar gelanceerd waar menig fashionista fan van is. De schoenen zijn comfortabel, chunky en perfect voor de herfst.

Gucci platforms

Hallo, 90s? Schoenen met platform zijn al een tijdje terug, maar het nieuwe paar van Gucci gooit meteen hoge ogen. Het modemerk heeft het namelijk voor elkaar gekregen om comfort, chic en stijlvol met elkaar te combineren. Niet voor niets dat veel modekenners naar de schoenen grijpen om met zomer/herfst outfits te dragen.

GG

De schoenen zijn te herkennen aan het GG-logo die in de rubberen schoenen zijn geperforeerd. Hoewel ze hartstikke comfortabel zijn, weten ze elke outfit ook nog eens net wat modieuzer te maken. Kijk maar naar de outfit van Meghan Alleby, die een straight jeans met t-shirt combineert met de Gucci schoenen en glittersokken. Maar ook in een kleurrijk ensemble passen de schoenen goed. Dit laat Molly van Killer Closet wel zien, die de paarse platforms draagt met roze sokken en een groene jurk.

Heb je nog bewijs nodig dat deze schoenen onmisbaar zijn in je kast? Onderstaande dames laten zien waarom ze dit najaar zeker een must zijn!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Molly (@killer_closet_)

Mix and match

Natuurlijk weet Gucci welke trends we in de herfst en winter kunnen verwachten, en zijn ook deze schoenen daar goed op ingespeeld. Combineer de rubberen platforms bijvoorbeeld met subversive basics of met trendy cargo pants. Wij zijn fan!

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock