Win 3x een suède tas van by-bar t.w.v. €169,95

Doe mee en maak kans!

Een mooie tas is een musthave voor iedere vrouw. Ben jij nog op zoek naar je dream bag? Goed nieuws: wij mogen drie keer de prachtige suède shopper van by-bar t.w.v. €169,95 weggeven. Doe snel mee!

by-bar

Houd je van mooie, tijdloze items? Dan is het Nederlands kleding- en accessoirelabel by-bar een merk dat je moet kennen. Begonnen met de verkoop van oorbellen, kun je er nu volledige kleding-, tassen- en sieradencollecties shoppen. Alle items zijn modern, maar niet trendgevoelig. Echt items waar je jaren mee doet dus, in plaats van slechts één seizoen. Daar houden we van!

Suède shopper

De 'shopper suede bag' is gemaakt van soepel leer en heeft een ideaal formaat: hij is groot genoeg om al je items in mee te nemen tijdens een dagje winkelen, maar er past ook een laptop in om te gebruiken voor werk. De rits zorgt ervoor dat niks eruit kan vallen en in het vakje aan de voorkant kun je nog iets kleins kwijt wat je snel bij de hand wil hebben. Ook binnenin zitten verschillende vakken, zodat je je telefoon, pasjes of lipgloss in een handomdraai hebt gevonden. De tas is er in drie kleuren, maar onze favoriet is toch echt wel de 'dry-khaki' variant. En die geven we daarom ook weg aan drie gelukkige lezeressen! Niet gewonnen? Niet getreurd, hier kun je hem kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Maak kans!

Wil jij kans maken op één van de drie suède by-bar tassen? Vul onderstaand winformulier in wie weet hangt hij straks te shinen aan jouw schouder. Succes!

[mail-win-form id='2']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 14 september 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.