4 tips om sneller je hoogtepunt te bereiken

Aha!

Het bereiken van een orgasme gaat voor mannen van een stuk sneller dan voor vrouwen. Als jij als vrouw merkt dat het ook niet makkelijk lukt, kan dit voor onzekerheden zorgen. Het is de meeste vrouwen vaak nu iets lastiger om tot je hoogtepunt te komen. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen om als vrouw sneller tot een climax te komen. Welke tips dit zijn? Wij zetten er hieronder een paar op een rij.

1. Leer je lichaam kennen

Wil je sneller een hoogtepunt bereiken? Leer je lichaam dan vooral goed kennen. Zo kun je namelijk ontdekken welke plekjes je fijn vindt. Experimenteer daarom wat je prettig vindt en op welke aanrakingen je gevoelig reageert. Dit is niet alleen fijn voor jezelf om te weten, maar ook voor je partner. Het kan ook geen kwaad om jezelf eens goed in te lezen over het orgasme van de vrouw om beter te begrijpen hoe dit elkaar zit.

2. Zorg voor een langer voorspel

Als je een relatie hebt en graag vaker zou willen klaarkomen tijdens de intieme momenten tussen de lakens, is een langer voorspel een aanrader. Misschien doen jij en je partner momenteel aan maar een kort voorspel. Als vrouw is het echter belangrijk om aan een langer voorspel te doen, want dit vergroot namelijk de kans op een orgasme. Denk hierbij aan een voorspel van zo’n 20 minuten. Uit onderzoek is gebleken dat dit de kans op een climax vergroot. Neem hier dus samen met je partner goed de tijd voor. 

3. Kijk samen naar een romantische film

Samen met je partner naar een romantische film vol met intieme scènes kijken, is ook een idee om jouw climax sneller op te wekken. Er ontstaat een spanning door het kijken van zulke films en dit kan invloed hebben op jouw lichaam. Het kan er dan ook voor zorgen dat jij eerder je hoogtepunt bereikt tijdens het minnespel.

4. Probeer speelgoed uit

Als het voor jou moeilijk is om tot een hoogtepunt te komen, is het ook nog een goede mogelijkheid om erotisch speelgoed eens uit te proberen. Voor vrouwen zijn er talloze seksspeeltjes op de markt die het voor jou zo makkelijk mogelijk willen maken om klaar te komen. Het kan dus zeker geen kwaad om dit een keer te testen, wie weet is het voor jou wel de perfecte oplossing!

Deze dingen hierboven zijn zeker het proberen waard als het bereiken van een hoogtepunt voor jou niet vanzelfsprekend is. Belangrijk is ook om er de tijd voor te nemen. Als je gehaast een climax wilt bereiken, is dit een stuk moeilijker. Daarom is het goed om je lichaam te leren kennen, een langer voorspel te houden en om te experimenteren. Kijk naar wat voor jou het beste werkt.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws