Dit weten we tot nu toe over My Big Fat Greek Wedding 3

Naar verluidt keert de hele cast terug voor deel drie. 

In 2002 verscheen My Big Fat Greek Wedding voor het eerst op het witte doek. Het script was origineel en grappig, en dat leverde hoofdrolspeelster en schrijver Nia Vardalos een Oscarnominatie op. Een vervolg op de film kon dan ook niet uitblijven en in 2016 verscheen deel 2 in de bioscoop. Inmiddels is de cast weer samengekomen om een derde film te maken.

Deel 3

Inderdaad My Big Fat Greek Wedding-fans: de cast is weer samengekomen om een derde film te maken. Nia Vardalos is wederom in de film te zien, schrijft het script én is dit keer ook de director. “De hele cast is uitgenodigd om terug te keren”, liet de actrice hierover weten. 

Waar gaat de film over?

Volgens Deadline focust My Big Fat Freek Wedding 3 zich op de bruiloft van Paris (Elena Kamouris) de dochter van Toula (Nia) en Ian (John Corbett). Aan het eind van de tweede film is te zien dat Paris met Bennett (Ales Wolff) naar prom gaat en dat de twee een leuke connectie hebben. Er is echter nog niet bekend of hij opnieuw haar love interest is. 

De cast deelde onlangs een foto vanaf de set en daarop is te zien dat acteur Elias Kacavas naast actrice Elena staat. Zou hij haar kersverse echtgenoot worden? 

De film is gefilmd in Griekenland

Toen Nia het nieuws deelde dat ze de regisseur is van de derde film, vertelde ze ook meteen dat de cast en crew in Griekenland filmden. “We zijn in Griekenland waar we My Big Fat Greek Wedding 3 filmen”, deelde de ster. “We filmen in het prachtige Pláka (een wijk in Athene, red.)” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nia Vardalos (@niavardalos)

De opnames zijn al achter de rug

Begin augustus deelde Nia het bericht dat de opnames voor de film erop zitten. De cast en crew waren op dat moment in het plekje Varipatades op het Griekse eiland Corfu. “Ik ben al de hele dag overweldigd door emoties. Ik voel zoveel opluchting en dankbaarheid dat de tranen over mijn gezicht stromen.” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nia Vardalos (@niavardalos)

De film wordt opgedragen aan Michael Constantine

Michael Constantine is degene die de rol van Toula’s vader Kostas Portokalos, ook wel bekend als Gus, speelde. De acteur stierf in augustus 2021 op 94-jarige leeftijd. 

Het is nog onbekend wanneer de film op het witte doek te bewonderen is. 

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.