Aha: Jennifer Aniston deelt welke lippenstift Rachel Green in Friends droeg

En de lipstick is nog steeds verkrijgbaar.

Lees ook

Jennifer Aniston werd bij het grote publiek vooral bekend door haar rol als Rachel Green in Friends. Als Rachel wist de actrice de kijkers keer op keer aan het lachen te maken en werd Rachel de inspiratiebron van vele fashion- en beautytrends. Rachel zag er immers elke keer picobello uit. Jennifer onthulde onlangs dan ook welke lippenstift ze vaak droeg tijdens het filmen. 

Tijdloos

Met Rachels tijdloze looks in Friends, blijft Jennifer mensen inspireren op het gebied van fashion en beauty. Zo lijkt het erop dat velen benieuwd waren welke lippenstift Jennifer regelmatig ophad tijdens het filmen.

In een interview met Glamour onthulde de actrice onlangs welke lippenstift ze vaak droeg in de serie en dat is: Paramount Satin Lipstick van MAC. En het leuke is dat de lippenstift nog steeds verkrijgbaar is.

‘Tik’ Jennifer Aniston

Fans van Jennifer nemen niet alleen de beautylooks van de actrice onder de loep, maar ook haar acteerwerk. Zo ging onlangs een video viral waaruit blijft dat Jennifer een ‘verbale tik’ heeft.

@cts.trphe #stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage ♬ original sound – Moo 🐮

Blijkbaar begint Jennifer elke zin als Rachel in Friends met een soort van kuchje en iemand heeft al die kuchjes aan elkaar geplakt in een TikTok-video. Hij waarschuwt zijn volgers wel voor het kijken van de video, want wanneer je het eenmaal gezien hebt, kun je volgens hem nooit meer normaal Friends kijken.

Bron: Grazia Daily | Beeld: Friends, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.
Vitamine C-serum

De grootste voordelen van vitamine C-serum volgens dermatologen

Geen wonder dat veel mensen hun skincare routine hebben aangevuld met dit product.