De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de grote zomerspecial.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Een bijzonder nummer, want niemand minder dan styliste Lonneke Nooteboom is gasthoofdredacteur van het grote (herfst)mode issue. Ze weet precies wat je in je kast moet hebben, hoe je vintage schatten scoort en je outfit met accessoires eigen maakt. En deelt dat allemaal in die nummer!

Mode

Als het aan gasthoofdredacteur Lonneke Nooteboom ligt, zijn de volgende vier trends komend seizoen key voor een herfstproof garderobe: zachte breisels, oversized looks, matching pakken en maxi-jurken. Wij hebben de mooiste items voor je verzameld. In de modeshoot schittert Lonneke Nooteboom zelf in haar modefavorieten; van XL-pofmouwen tot iconische accessoires. Verder eren we drie vrouwen die grote invloed hadden (en hebben) op het modebeeld en deelt the one and only Jérôme Dreyfuss zijn ultieme tassentips. Ook staat je een leuke winactie te wachten: we geven drie keer de Reversible Dress van het duurzame merk Mochi weg!

Interviews

Bij de eerste date wisten ze al dat ze elkaar méér dan leuk vonden. Niet veel later kozen schrijfster Susan Smit (48) en publicist Onno Aerden (55) heel bewust voor elkaar. Wij spraken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. verder kletsten we met Loes Dingemans, managing director bij International Hotel Management Group, over haar loopbaan, kansen, obstakels, onmisbare adviezen en haar niet aflatende drive. Én nemen we de carrière van Reese Witherspoon onder de loep. Hoe ging ze van romcomactrice naar Hollywood-magnaat?

Tekst gaat verder onder de foto

Elegance

Niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, spreken we Noni Kooiman die het kookboek Switi Sranan maakte over de eetcultuur in Suriname. Ook deelt ze een aantal heerlijke recepten om zelf thuis uit te proberen. Verder nemen we een kijkje in het vakantiehuis van architect Daniela Rao Rubera. Ze toverde de oude boerderij midden in het Siciliaanse landschap om tot een heerlijke plek om tot rust te komen.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook interviews met modeontwerper en beeldend kunstenaar Mart Visser, de Oscargenomineerde filmmaker Brett Morgen en schrijver en stemacteur van luisterboeken Susan Muskee. Ook vertelt actrice Imanuelle Grives over haar hiphop-voorstelling Angry Young Men.

Beauty

Vers van de beautypers: goede serums, crèmes en de mooiste make-up, die je teint er picobello uit laten zien. Wij hebben de musthaves voor je verzameld, zodat je het najaar tegemoet schittert.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.