Dit zijn de grootste trends voor de herfst

De truien mogen binnenkort weer uit de kast!

Het is nog hoogzomer, maar de modewereld zit met hun hoofd al bij de herfst. Het lijkt voor ons nog ver weg, maar voor je het weet vallen de bladeren van de bomen en kunnen de truien weer uit de kast. Dus om alvast goed en fashionable voorbereid te zijn, praten wij je bij over de grootste trends voor het najaar.

Rustigere mode

Deze zomer zien we veel opvallende trends. Denk aan fuchsiakleurige items, opvallende 70’s trends en franjes. Maar het lijkt erop dat we ook snakken naar subtielere mode. Zo hebben we onder andere behoefte aan rustigere kleuren op onze nagels, in plaats van kleurrijke kunstwerkjes. En ook wat trends betreft, maken we ons langzaam op voor minder uitgesproken items – niet te verwarren met saaie items. De herfst lijkt namelijk hét seizoen van de basics te worden. Benieuwd welke staples je aankomend seizoen veel gaat dragen? Wij sommen ze voor je op.

Witte tanktops

Oké, de witte tank is ook een classic in de zomer, maar we gaan er komend seizoen nog geen afscheid van nemen. De tops zijn perfect voor de warmere herfstdag, maar we gaan het in de herfst ook dragen in combinatie met andere laagjes, onder een blazer of een oxford blouse, bijvoorbeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

The Little Black Dress

De kracht van een Little Black Dress mag nooit onderschat worden – en dat zouden we ook niet durven. De jurk heeft altijd al enorm veelzijdige reputatie gehad, waardoor het ook niet gek is dat-ie weer in trek is. Je kunt ‘m zien als een wit canvas (maar dan in het zwart, dus), want je kunt er alle kanten mee op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eniswardrobe (Eni) (@eniswardrobe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JEANNINE 🤍 (@jeannine.roxas)

Zwarte broeken

Zwarte broeken alleen voor formele gelegenheden? Not this fall. Natuurlijk kun je de broek nog steeds dragen met een blazer in een matchende kleur, maar ook een minder formele look kun je met een zwarte broek bereiken. Bijvoorbeeld door het te dragen met een plain zwart t-shirt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Andere trends

Naast bovenstaande items, gaan we in de herfst ook weer veel blazers zien. Geen verrassing, aangezien dit item nooit uit de mode is geweest. Ideaal, want als je ook maar een beetje twijfel hebt over een outfit, weet je dat een klassieke blazer the way to go is. Daarnaast gaan we ook een bepaalde accessoire meer zien: de top-handle bag. Geen cross body exemplaren, maar simpelweg een handtas die je met je meeneemt door ‘m vast te houden aan het handvat.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.