Win: 3x een haarset van de Cotril Beach lijn

Doe mee en maak kans!

Grote kans dat je in de zomer goed voor je huid zorgt, maar hoe zit het met je haar? Dat is namelijk net zo belangrijk! Wij mogen drie sets van de Cotril Beach lijn t.w.v. €81,50 weggeven, dus doe snel mee.

Cotril Beach

Ken jij het Italiaanse haarmerk Cotril al? Dankzij de verfijning en kwaliteit van de verschillende producten is Cotril, sinds de oprichting in 2008, één van de meest geliefde haarmerken geworden binnen het high-end segment. De luxe, professionele salon producten worden gebruikt in de kleedkamers van de sterren en backstage op filmsets en fashion shows. Ook fijn: de producten zijn 100% gemaakt in Italië. Verder is performance is key en er worden dan ook geen concessies gedaan op dat vlak, maar ook niet als het gaat om duurzaamheid. Cotril is namelijk vanaf dag één een groen merk, dat zich inzet voor de natuur, de CO2 uitstoot, bomen plant in samenwerking met Treedom en niet op dieren test.

Beach lijn

Cotril heeft verschillende lijnen voor verschillende haartypes, waaronder een beach lijn. Zonnen en zwemmen zorgen ervoor dat je lokken sneller beschadigen, dus moet je extra goed voor je haardos zorgen. Alle producten hebben een heerlijk zomerse geur, en zijn voor zowel haar als huid te gebruiken. Zo heb je gegarandeerd altijd een gehydrateerde huid en zacht, tegen de zonnestralen beschermd, haar.

Wij mogen drie summer proof pakketten weggeven met daarin de Cotril Instant Beach water, Cotril after sun protective milk, Cotril Beach hair & body shampoo, Cotril Beach after sun recovery mask en Cotril Beach protective lipbalm.

Doe mee!

Wil jij kans maken op zo'n heerlijk Cotril pakket vol met summer haircare? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen en heel hard duimen. Wie weet smeer jij je lokken deze zomer in met deze lekkere producten. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 23 juli 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.