Waarom je op je 50e al een hoog-laagbed moet kiezen

Een modern bed met blik op de toekomst. Een hoog-laagbed wordt met behulp van specialisten samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen. Een nieuw bed die rekening houdt met de toekomst, een moderne en sfeervolle slaapkamer creëert, waarin u een fijne houding aanneemt in elke situatie en die ook nog eens efficiënt is. Nog niet overtuigd waarom een hoog-laagbed op uw 50e al een grote toegevoegde waarde heeft? Lees dan vooral verder, in dit artikel bespreken we de voordelen.

Maximaal rekening houden met de toekomst

U koopt een modern en op maat gemaakt bed, met oog op de toekomst. U heeft een optimaal slaapcomfort, gecombineerd met moderne innovaties om te ontspannen. Mocht u op een latere leeftijd ongemakken ervaren, dan kunt u gemakkelijk in en uit bed stappen en kan de zorg worden verleend die u verdient. Bovendien: de bedden en matrassen kunt u voorzien van een ingebouwd geluidssysteem. De zogenoemde FPS-technologie zorgt voor subtiele geluidsgolven die uw bloedsomloop stimuleren en de spieren laten ontspannen. Dit heeft vele voordelen, u slaapt beter en dit reduceert lichamelijke klachten. De specialisten van Beddenspecialist de Suite helpen u uw bed volledig aan te passen aan uw persoonlijke omstandigheden.

Sfeervol, modern en op maat gemaakt

U stelt het bed zelf samen, zo kunt u het bed zo mooi en luxe maken zoals u zelf wilt. De hoog-laagbedden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stoffen en verschillende 2-persoons afmetingen. De bedden zijn bovendien zeer stijlvol en u maakt ze helemaal af met de bijpassende bed accessoires. Denk aan ladekasten, dressoirs en kaptafels. Door daarnaast dekbedden en bedlampen toe te voegen aan uw ontwerp, trekt u de stijl volledig door in de gehele slaapkamer. Kies er hiernaast voor om het hoog-laagsysteem toe te passen aan één of twee zijden van het bed. De bedden bestaan altijd uit twee losse matrassen, zo verstelt u de matrassen los van elkaar. Dankzij de moderne uitstraling van de hoog-laagbedden doet dit u helemaal niet meer denken aan een senioren bed.

Efficiënt, op meerdere vlakken

Naast de moderne uitstraling en de vele voordelen voor de toekomst is dit bed ook zeer efficiënt.
Een hoog-laagbed is namelijk eenvoudig op te splitsen in twee delen en uit elkaar te schuiven, waardoor er van twee zijden hulp verleend kan worden en u gemakkelijk schoonmaakt onder het bed. Daarnaast hoeft u niet te bukken tijdens het opmaken van uw bed wat rugklachten bespaart. Daarbij: de snoeren van het bed worden handig weggestopt en vangen hierdoor weinig stof.

Ideaal voor de thuiszorg

Vooral als u afhankelijk bent van zorg is een hoog-laagbed erg fijn. De wielen onder het bed zorgen er ongeacht het type vloer voor dat het bed makkelijk te verplaatsen is. De hulpverleners hoeven op deze manier niet over u heen te buigen, maar kunnen het bed makkelijk uit elkaar schuiven en zo beide zijden bereiken. Dit bespaart hen rugklachten.

De goede houding in elke situatie

Wilt u televisiekijken, een boek lezen of een heerlijke kop theedrinken in bed? Ook dan kan het voor u een groot voordeel zijn om een hoog-laagbed te hebben. Het bed kan namelijk niet alleen in hoogte verstelt worden, maar ook het hoofd- en voeteneinde kunt u verstellen. Zet het hoofdeinde omhoog en drink gerust uw kop thee of kijk zonder nekklachten door verkeerde houdingen tv.

Kortom, u ervaart direct de voordelen van het makkelijk schoonmaken, niet hoeven te bukken tijdens het opmaken van uw bed, u heeft de goede houding in elke situatie en een modern nieuw bed samengesteld naar uw wensen. Op uw 50e een hoog-laagbed aanschaffen heeft vele voordelen zoals hierboven benoemd.

Beeld: Christopher Jolly via Unsplash

Laatste nieuws