Win: 3x de editor’s picks van Neeve

Doe mee en maak kans!

Op de redactie zijn we groot fan van het kledingmerk Neeve. Goed nieuws: we mogen drie sets van onze favoriete items weggeven! Doe je mee?

Mooie basics

Het Nederlandse Neeve werd in 2019 opgericht door twee vriendinnen, Heleen Spruijt en Nadine Bronwasser. Het label richt zich op het creëren van een garderobe van iconische, seizoenloze stijlen, gemaakt van duurzame kwaliteitsproducten, met zo min mogelijk impact op het milieu. Items uit de nieuwe collectie worden gemixt met items uit voorgaande collecties en bewijzen zo dat je niet elk seizoen een compleet nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen.

Editor’s picks

Elegance is fan en selecteerde drie favorieten uit de collectie: The Lily is een prachtige, ietwat oversized witte blouse. The Iris is een mooie en luchtige 100% linnen T-shirt. En The Valentina is een zacht en comfortabel T-shirt mét trendy streepje.

Onder de foto’s kun je meedoen aan de winactie.

Win, win, win

Drie gelukkige lezeressen kun bovenstaande set van The Lily, The Iris (linnen) en The Valentina winnen. Vul onderstaand winformulier in en wie weet kun jij binnenkort je zomergarderobe vullen met deze prachtige basics. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 23 juli 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws