Win: 3x de Gisele sneakers van B.L.A.H. t.w.v. €229,95

Doe mee en maak kans!

There's a new brand in town! Maak kennis met het in Amsterdam geboren schoenenmerk B.L.A.H. Om hun komst te vieren, mogen wij drie paar van hun populaire Gisele sneakers t.w.v. €229,95 weggeven. Doe snel mee!

No more blah

Misschien ken je het merk al, misschien ook niet. Maar het nieuwe Amsterdamse merk B.L.A.H. is zeker het kennen waard. B.L.A.H. presenteert zich als "a no-B.S. schoenenmerk". Ze zijn de blah blah blah cultuur, waarbij merken veel te veel communiceren en alle marketing-trucjes uit de kast trekken, zat. Het gepassioneerde team van change-makers laat daarom een tegengeluid zien: we care, but we don't. Ze willen simpelweg dat hun schoenen mooi, kwalitatief goed en duurzaam zijn. Geen poespas er omheen, niet perfect willen zijn en vooral geen blah. As simple as that.

Het resultaat zijn edgy maar minimalistische boots en sneakers die stuk voor stuk worden handgemaakt in Portugal. Alle stappers hebben een unieke stijl, maar zo nu en dan ook een verrassende kleurencombinatie. Benieuwd geworden naar de collectie? Neem dan vooral een kijkje op de website of breng een bezoek de Amsterdamse store in het centrum van de hoofdstad.

Gisele sneaker

B.L.A.H.’s nieuwste campagne - ICONIC OR IRONIC- bevat edgy maar minimalistische sneakers en laarzen die tot leven worden gebracht met een unieke esthetiek, gedurfde kleurencombinaties en voornamelijk milieuvriendelijke materialen. De ster van het seizoen is de Gisele sneaker. De zool is afgewerkt met een exclusief voor B.L.A.H. ontworpen transparante rand voor een luchtige look. De iconische cut-out verwijst naar de bergen ten noorden van Porto. Details die echt vakmanschap laten zien, zijn bijvoorbeeld de afwerking van gerecyled mesh en bio-leer. Ook van de binnenkant, die is uitgevoerd in ultrasofte badstof, word je happy. En dan zijn er ook nog eens drie waanzinnige kleurencombinaties om uit te kiezen. Geloof ons, deze sneakers wil je nooit meer uitdoen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Wil jij kans maken op één van de drie paar van deze te gekke sneakers die we weg mogen geven? Vul onderstaand winformulier in en laat als opmerking achter in welke kleur (kleuren zie je hierboven) je de schoenen wilt ontvangen en wat je schoenmaat is. Doe daarna een schietgebedje naar de modegoden en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 8 juni 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.