Dit is het bestverkochte parfum ter wereld

En het is best een onverwachte!

Er zijn ontelbaar veel verschillende parfums op de markt en dat is maar goed ook, want iedereen heeft een andere smaak. Al is er wel één geurtje dat duidelijk favoriet is…

Onverwacht

Je zou misschien denken dat een parfum als Chanel No. 5, Paco Rabanne of misschien Marc Jacobs Daisy de bestverkochte parfum ter wereld is, maar niets blijkt minder waar. De eau de toilette die het vaakst over de toonbank gaat, is best een onverwachte! Het is deze keer namelijk een mannengeur die bovenaan de bestsellerlijsten staat.

Mannengeur

Een flesje van Dior’s Sauvage werd afgelopen jaar iedere drie seconden (!) verkocht. Mocht je nog een leuk cadeau voor je partner zoeken, dan zit je met Dior Sauvage dus goed.

“Sauvage is een creatie geïnspireerd door wijde open vlaktes. Een ozonblauwe lucht boven een rotsachtig landschap, witgloeiend onder de woestijnzon. De sterk aanwezige noot van citrus in Sauvage Eau de Toilette wordt krachtig ondersteund door de nobele amberachtige toets van ambroxan, harsachtig elemi en hout dat het geheel bij elkaar brengt”, zo luidt de beschrijving van de eau de toilette.

Bron: Beau Monde | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws