Dit is het bestverkochte parfum ter wereld

En het is best een onverwachte!

Lees ook

Er zijn ontelbaar veel verschillende parfums op de markt en dat is maar goed ook, want iedereen heeft een andere smaak. Al is er wel één geurtje dat duidelijk favoriet is… Dít is de meest verkochte geur van het afgelopen jaar.

Onverwacht

Je zou misschien denken dat een parfum als Chanel No. 5, Paco Rabanne of misschien Marc Jacobs Daisy de bestverkochte parfum ter wereld is, maar niets blijkt minder waar. De eau de toilette die het vaakst over de toonbank gaat, is best een onverwachte! Het is deze keer namelijk een mannengeur die bovenaan de bestsellerlijsten staat.

Mannengeur

Een flesje van Dior’s Sauvage werd afgelopen jaar iedere drie seconden (!) verkocht. Mocht je nog een leuk cadeau voor je partner zoeken, dan zit je met Dior Sauvage dus goed.

“Sauvage is een creatie geïnspireerd door wijde open vlaktes. Een ozonblauwe lucht boven een rotsachtig landschap, witgloeiend onder de woestijnzon. De sterk aanwezige noot van citrus in Sauvage Eau de Toilette wordt krachtig ondersteund door de nobele amberachtige toets van ambroxan, harsachtig elemi en hout dat het geheel bij elkaar brengt”, zo luidt de beschrijving van de eau de toilette.

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.
make-up

In beeld: dit is waarom je make-up niet te lang moet gebruiken

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.
Vitamine C-serum

De grootste voordelen van vitamine C-serum volgens dermatologen

Geen wonder dat veel mensen hun skincare routine hebben aangevuld met dit product.